- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Bocsánat, de ezt muszáj. Szóval ilyen amikor valaki azt hisz milyen über jó, mert mindenki áradozik a képéről a hsz-ekben. Most komolyan, először kép aztán commentek
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
fattyu: Ez zseniális!
Nekem is a "Superbly Crafted Colourful And Detailed Scene " kedvencem; azt gondolná az ember hogy aki le tud írni egy ilyen mondatot az rendelkezik szemmel, hogy lássa is mire írja...hihetetlen
Larry303: A vicces, hogy ennyi dicséretet az ucsó 10 képem nem kapott összesen
-
Chapel
addikt
Na tessék, szavad sem lehet ZoliÉn meg lassan kezdem cikinek érezni hogy egy sem volt soha
m3ss: Nincs ilyen hiányom, de persze jól esett volna, főleg hogy néha borzadok mik vannak ott...
A kötelezően kommentelős group-okat elve kerülöm, tény, flickrre max képet rakok és heti 1x ha megnyitom 10-15percre...hasonlóan csak a fav gombot használom, azt is magamnak, hogy meglegyen.Általában úgy érzem hogy az én stílusom nem teljesen fekszik ezekhez, nem szeretem agyon műanyagozni a képet általában és egy látványos (esetleg túlhúzott) kép, sokszor nagyobb sikert arat, hiába technikailag vagy más módon gyengébb.
1x.com-ról is azt kaptam vissza kb. minden képemre (amire írtak a többi szó nélkül kuka) hogy hiányolják az utómunkát...hozzáteszem bármelyik felrakott képemmel ált 1 órát tuti elszöszölök, de inkább többet[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
ha ennyire komment meg fav hianyod van be kell rakni a kepeket tobb csoportba pl ez az uj gombas keped is megerne par csoportot...nem mintha szamitana hogy hany lovacskat, napocskat vagy favot kap a keped elnezve ezt a jo kis hdr-t is de legalabb tobben latjak...
pl fine gold/fine platinum/fine diamond
flick award. ezeknek a jobb szintjein mar egesz jo kepek vannak, meg vannak jo macro csoportok is, meghivosak is.amugy meg a kommentek szama azzal is osszefugg hogy kinek hany ismerose van, vagy mennyire vagy aktiv flickren. en pl sokszor beaddolok vkit barat listara ha jo kepei vannak, ugy is nezegetnem...van is jo sok ismerosom, nemelyik kommentelget is. en mondjuk nem igazan, max a fav gombot nyomogatom. kenyelmesebb telefonrol, tv-rol...eleget jar a szam fotozzon meg itt
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
j.bravo
addikt
Dehogy nem volt, hisz volt FrontPage-ed is, vagy rosszul emlékszem? Az meg mintha az Explore-nak a nonpluszultrája lenne, vagy keverem...?
fattyu: el is siklottam afelett (már ha említetted a a manuálobis vagy az analóg fotós topikban) hogy vettél egy Zeiss Ikont. Leragadtam a Yashicánál.
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
Chapel
addikt
Keversz valakivel, én nem tudok semmi ilyesmiről
No, de hogy ne csak off legyek, ha minden igaz kemény fagyot mondanak hétvégére, ha így lesz akkor megnézem valamelyik hegyet/kilátót Pesten és fotózok még jégkristályt.
Lassan már a Velencei-tóra is lehet menni egy jó kis korizással egybekötött fotózásra
-
zool1
őstag
Lehet hogy megyek holnap vs jovoheten Kecskemetre egy kicsit kattingatni. Persze ha minden osszejon...
-
Larry303
addikt
-
m3ss
veterán
válasz Larry303 #722 üzenetére
ja tudom hogy te szereted oket nekem nincs veluk bajom, inkabb csak nem ertem hogy vmilyen szinten muveszettel foglalkozo csoport hogy tud maganak ilyen szinten igenytelen logot csinalni, mint nemelyik
amugy egyetertek a tobbivel...(#716) Chapel en is kerulom a kommentelos csoportokat, ebbol a kettobol pont nem rugnak ki ha nem kommentelsz soha akkor se.
1x, orulj neki hogy legalabb neked irnak kritikat raadasul a kritika forumba se egyszeru feltolteni, heti ketszer kell okoskodni hogy feltolthess egy kepet ha nem vagy elofizetve. es meg igy is belekotnek mindenbe a kepertekelesnel...[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Karima
őstag
válasz kiskornel #731 üzenetére
Jól áll neki a kis dof Ez milyen gomba? (Elsőre azt hittem, valami gombamakett
Erről a portréról mi a véleményetek? Hideg, télies színeket/hatást szerettem volna elérni.
-
Retro11
senior tag
Chapel (#701) Én is csak a fejem csóválom, amikor ehhez hasonló képek több ezer megtekintéssel és hozzászólással rendelkeznek..
Egy régi kedvencem, hogy ON is legyek...
(#734) Karima Ez a színvilág pont nem az... Illetve az, hogy a szeméből lecsípsz, semmiképpen nem tesz jót a képnek. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Jó tanács: olyan helyre rakd fel a képeid ahol fent is hagyhatod, mert én pl meglestem a képed, gondoltam, hogy később reagálok, de hogy letörölted így már nehéz. Nekem ezért csücsül dropboxban a sok public kép, max 1 év után törlöm talán ha már nem kell de akkor is felrakom egy másik helyre elérhetővé téve. 25gigán elfér a sok cucc szerintem, nem töltesz fel annyit ide gondolom
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
Földrengés teszt, vagy valaki belerugott az állványba, esetleg autóban tükörre akasztott kütyü és pont belehajtott egy kátyúba?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #745 üzenetére
Ne is mondd... állandó küzdelem volt, hogy úgy rendesen megmaradjon, ne billenjen el... nem igazán "belevaló" volt...
-
Sucuka
senior tag
Elnézést az OFF-ért de viszonylag SOS a dolog:
Jövő hétfőn lesz egy workshop, ami a világításról szól. A workshop-ot Zámbó Attila tartja. Sajnos egyelőre úgy fest a dolog, hogy nincs meg a minimális 5 fő, ezért kellene még minimum egy emberke. Viszont maximum 6 fővel tud Attila foglalkozni.
Kérem, hogy akit komolyan érdekel a dolog, az legyen kedves írjon privátot, ahol tájékoztatom a továbbiakról. A workshop fejenkénti ára a résztvevők számától függ, de nagyon korrekt, és szerintem megéri.Köszi a figyelmet!
[ Szerkesztve ]
-
-
Sucuka
senior tag
Készséggel állok rendelkezésre privátban, azért írtam. Nem szeretnék pénzről beszélni főleg nem off topikként, de nem vészes, és szerintem az ilyen "mennyi az annyi" árért megéri.
Én megyek! És nem azért, mert ismerem az illetőt, sőt személyesen még soha nem találkoztunk, de ajánlották olyanok, akik tudják, hogy miféle emberke a szakmában. Szerintem nem csalódik senki aki csatlakozik majd.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest