Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SpongyaBob #540 üzenetére
Én külföldi vagyok és külföldi boltból rendeltem, onnan nem szállítanak Magyarországra.
-
Én leírnám a tapasztalataim, 23 év környékén kezdtek az első apró jelek előjönni, most 27 évesen már látszódik, hogy elkezdődött a kopaszodás, úgyhogy már elkezdett zavarni.
A Norwood- Hamilton skálán a 2-esen már túl vagyok, a 3-as stádiumot talán még nem értem el teljesen.
Másfél hónappal ezelőtt elkezdtem a Rogaine habot alkalmazni. Állítólag 3 hónap után már látható eredménye van. Ha nagyon részletesen megnézem, én már most látom, hogy használ. Új apró hajszálak jöttek elő ott, ahol már nem volt hajam. Sajnos a mellékhatásokból is látom, hogy tényleg hatásos: az arcomon is elkezdtek kinőni szőrszálak olyan helyen, ahol normális esetben sosem nő, és be is pirosodott a bőr ott... rájöttem, hogy ez miért van: nem szabad kevéssel lefekvés előtt alkalmazni a habot, mert frissen rátéve a hajra, arról rákerül a párnára, aztán onnan olyan helyekre, ahol nem kellene alkalmazni. De ha oda többet nem jut, ugyanúgy ki fog hullani, mint alkalmazás előtti állapotban volt.
Én már azzal is elégedett lennék, ha csak megállítaná, hogy tovább kopaszodjak, de szerencsére valamennyit vissza fog hozni, mások beszámolói alapján is. Nem az egészet, de ha vissza tudok jutni 3-asról 2-es stádiumra, és azt megtartani, nekem az már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest