- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunapart
csendes tag
Szia!
Igeen. 2 és fél hónapja szedem és mostanra megszűnt a hajhullásom + a megritkult helyeken már van néhány apró babyhajszál is!
Én végül a Hajdoktorboltban vettem meg a Viviscalt az V. kerületben. Az ára itt 17ezer. De ahhoz képest szerintem nem vészes, hogy az egyik hajgyógyász (aki egy-egy teljes kezelésért százezreket gombol le!) engem nem is mert elvállalni. 60 db van egy dobozban, ami 1 vagy két hónapig elég attól függően, hogy 1 vagy 2 darabot szedsz be naponta.
Jó szerencsét Neked! -
dunapart
csendes tag
Szia-sziasztok!
Nekem hullik a hajam, de talán megtaláltam azt, ami segít! Egy barátom ajánlotta, mert neki nemcsakhogy megállt tőle a hajhullása, hanem (igaz, hogy több hónapos kúra után) elkezdett újra kinőni! Viviscal tabletta a neve, pár hete kezdtem el szedni, de azt mondta, hogy az első 2 hónapban ne számítsak látványos dolgokra. És az a jó, hogy nem hormon, nem gyógyszer, nincsenek mellékhatásai!
A barátom családja nem arról híres, hogy sok hajuk lenneŐ meg akarta előzni, hogy annyira megkopaszodjon, mint az apja. Remélem, nekem is fog segíteni. Ti tudtok más olyan szert, ami nagyon jó?
-
bandiras2
senior tag
A hajhullást csak egyvalami állítja meg igazán eredményesen: a [padló].
Persze megfelelő intézkedéssel sokáig megmaradhat a még meglévő hajunk. Erre ajánlom hogy hidegben hordjunk sapkát, mert kifagy a bozót a fejünkön, és ha már megtörtént a baj, arra az esetre nagyon szép [dobozok] vannak mindenféle méretekben. -
Dylen
senior tag
Tavasszal szedtem be két 30as dobozzal, egyiket napi 3x, másikat napi 2x, a végén már csak egyesével. Akkor hatott, abbamaradt szépen a hullás.
Egy hónapja kb megint hullani kezdett, most 90 db-osat vettem, és már csak 14 db van, de vhogy nem érzékelem a hatást.csak egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest