Új hozzászólás Aktív témák
-
Hacked_4009
csendes tag
Naív vagyok (ezért lettem újságíró), de azért annyira nem, hogy azt gondolnám: egy ilyen felhívásra majd dőlnek a profik, és elmesélnek mindenfélét. A cikk úgy indult, hogy az elenderes srác nyilatkozni akart. Aztán az ügyvédje letiltotta. A téma azonban továbbra is érdekes, és szeretnék jól írni róla. Ennyi, gondoltam bedobom a köztudatba az ügyet, mert egy esélyt megér.
-
Hacked_4009
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
A cikk egyébként az elenderes fiú ügye kapcsán készül. Úgy volt, hogy nyilatkozik a srác, de végül az ügyvédje letiltotta. Én azonban ennek ellenére meg akarom írni az anyagot, ezért kértem segítséget.
Még egyszer mindenkinek köszönöm a hozzászólást!
Üdv: Dévényi István -
Hacked_4009
csendes tag
válasz
tothjozsef #10 üzenetére
Egy majdnem igazi hackert én is ki tudok találni, mint írtam, alapjáraton elvetélt informatikus vagyok. De a cikk nem valamelyik bulvárlapba készül... Ezért szeretném, ha valóságos hackert találnék. Terészetesen tudom, hogy nem lesz könnyű, és a kudarcra is fölkészültem. Egy kísérletet azért megér.
-
-
Hacked_4009
csendes tag
Ez most komoly. Mint írtam: no name interjúra várom a jelentkezőket. Hogy nem provokáció, azt pedig arra pedig az email címem a bizonyíték, amit most itt közzé is teszek:
devenyi.istvan@mno.hu
Egyébként a szerkesztőségben is lehet keresni: tel: 06-1/216-12-74
Megnyugtatásként közlöm, hogy nem fogok badarságokat kérdezni, mivel magam is elvetélt informatikus vagyok. -
Hacked_4009
csendes tag
Üdvözletem.
A Magyar Nemzetben cikket készítek az Elendert feltörő srác közelgő bírósági ítéletének apropóján a hackelésről. No name, internetes interjúra várom mindazokat, akik már törtek be oldalra, vagy tervezik, vagy nem sikerült, stb... A kérdés ugyanis az, hogy mit, miért, hogyan, stb...
Tehát Hackerek figyelem, eljött a nagy eszmék közzétételének napja.
Dévényi István, újságíró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest