- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hacked_4009
csendes tag
Naív vagyok (ezért lettem újságíró), de azért annyira nem, hogy azt gondolnám: egy ilyen felhívásra majd dőlnek a profik, és elmesélnek mindenfélét. A cikk úgy indult, hogy az elenderes srác nyilatkozni akart. Aztán az ügyvédje letiltotta. A téma azonban továbbra is érdekes, és szeretnék jól írni róla. Ennyi, gondoltam bedobom a köztudatba az ügyet, mert egy esélyt megér.
-
Hacked_4009
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
A cikk egyébként az elenderes fiú ügye kapcsán készül. Úgy volt, hogy nyilatkozik a srác, de végül az ügyvédje letiltotta. Én azonban ennek ellenére meg akarom írni az anyagot, ezért kértem segítséget.
Még egyszer mindenkinek köszönöm a hozzászólást!
Üdv: Dévényi István -
Hacked_4009
csendes tag
válasz
tothjozsef #10 üzenetére
Egy majdnem igazi hackert én is ki tudok találni, mint írtam, alapjáraton elvetélt informatikus vagyok. De a cikk nem valamelyik bulvárlapba készül... Ezért szeretném, ha valóságos hackert találnék. Terészetesen tudom, hogy nem lesz könnyű, és a kudarcra is fölkészültem. Egy kísérletet azért megér.
-
-
Hacked_4009
csendes tag
Ez most komoly. Mint írtam: no name interjúra várom a jelentkezőket. Hogy nem provokáció, azt pedig arra pedig az email címem a bizonyíték, amit most itt közzé is teszek:
devenyi.istvan@mno.hu
Egyébként a szerkesztőségben is lehet keresni: tel: 06-1/216-12-74
Megnyugtatásként közlöm, hogy nem fogok badarságokat kérdezni, mivel magam is elvetélt informatikus vagyok. -
Hacked_4009
csendes tag
Üdvözletem.
A Magyar Nemzetben cikket készítek az Elendert feltörő srác közelgő bírósági ítéletének apropóján a hackelésről. No name, internetes interjúra várom mindazokat, akik már törtek be oldalra, vagy tervezik, vagy nem sikerült, stb... A kérdés ugyanis az, hogy mit, miért, hogyan, stb...
Tehát Hackerek figyelem, eljött a nagy eszmék közzétételének napja.
Dévényi István, újságíró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest