- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- NVIDIA RTX 3060 TI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Ooooooooooooops, a 31. hozzászólás után reagűltam, bocs..... De nem lapoztam tovább, csak késztetést éreztem hozzászolni, bocs.... Vazze!
-
Isten
tag
Lehet, hogy nem vagyunk Grál-lovagok, de azért látatlanban nem kéne letenni - mindenkit.
Há nem is Grál-lovagok vagyunk, én például Gorvik paplovag vagyok!
Hát Kedves elvagyok, hogy feltételezhetsz ilyet rólunk, tényleg olvasd el a topicocat és rájössz, hogy itt nem ''bűnözők'' vannak, és csatlakozom ahhoz az elöttem szóló véleményem, miszerint semmi ilyen környezetet nem biztosít a prohardver, sőt!
Localhost, kedves ismerősöm (csak telefonon és fórumon érintkeztünk), felvilágosított, amikor egyszer Warez (!!! ) témában kértem felvilágosítást, és megoszonta, hogy ez itt nem az a hely, ugynis ez az index-nek az egyik kiadvány, nem tudom, biztos csak online, de ilyen szinten ''le vannak korlátozva'' az itt megszólalók, arról nem is beszélve, hogy vannak házigazdák, akik egy topicért felelősek, és ha olyan kétes témát indítanának, mint egyszer azt én tettem, törölnék a témát!
Remélem nem voltam durva és nem hiszed azt, hogy puncsgép vagyok, de tényleg nincs igazad, amikor aszondod nem mindenkire, csak általában, hogy vannak ''bűnöző'' vagy ''álszent'' tagok is!
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest