- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #31896 üzenetére
Tegnap ki akartam menni Ravazdra. Nem sikerült
Gyűlölöm a 82-est, meg hogy legyen vmi érdekes is, útban kifelé felmentem a Rába-Ringhez, onnan földúton, vízmosáson át a Cross pályához és onnan le a 82-esre a nyíl egyenes aszfaltos, kb 10-15%-os lejtőn. Nem először voltam erre, ismertem az összes gödröt buckát, mindent, hogy mit kell kikerülni. Mentem le egyenesen az aszfaltos út jobb oldalán és mikor egy (talán bodza) bokor mellé értem, egy veréb méretű madár berepült a mellkasomhoz, picit félrekaptam reflexből a kormány, hogy mijafsz és pont ott volt egy beton bucka az aszfalton, amit ki akartam kerülni, az megdobta az első kerekemet, és bukfenceztem egy párat az árokban, GPS 59,9 km/h-nál állt megJobb csuklóm megrepedt, hátamat végighorzsoltam, mindkét lábamat összecseszte az SPD... Szerencsémre a 82-esről látta egy idő házaspár a balesetet és feljöttek megkérdezni, hogy jól vagyok-e, állítólag elég látványos volt
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- HP szerverek áron alul
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest