Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Folytatás itt: [link]
-
Vigneau
félisten
Hülye kérdés lesz, készüljetek fel. Létezik végigjátszás, vagy normálisabb játékleírás magyarul a játékhoz?

-
Morki
csendes tag
Sziasztok vettem egy guild wars -ot adtak hozz egy ''invitáló'' 14 day -napos key-t leregisztráltuk csináltunk új accountot ,de nem lehet csinálni karaktert. Mi lehet? Ezt írja ki.
[link] -
Tsumaas
senior tag
Jólvan, bocs. Haggyuk már ezt a témát!!!
[Szerkesztve] -
válasz
Tsumaas
üzenetére
Mások játékélményét általánosságban rontják a botolások/chatelések.Egyréeszt látni elég lehangoló,másrészt amiért te napokat vergődsz,monotonon farmorsz, vagy inkább hónapokat,az neki 3 kattintás meg sok afk. Egyébként: /Me_Dervish_Solo_FoW_Farmer" target="_blank">[link] és /Mo_130hp_Dervish" target="_blank">[link]
-
Tsumaas
senior tag
ITT MOST MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK AKIT MEGBÁNTOTTAM VOLNA A FELMERÜLŐ MONDOM FELMERÜLŐ( EZ AZT JELENTI H NEM HASZNÁLTAM HACKET, SOSEM HASZNÁLTAM ÉS NEM IS FOGOK HASZÁLNI HACKET) SZAL NE HARAGUDJATOK
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Vigneau
üzenetére
Én azt mondom, sok quest akad... nagyon sok
(nem egy Cabal online, h szintenként 1 quest... ezt én is meguntam 5 nap alatt xD) Szal nem fog ellaposodni a game.. még ha átvitted, utána sem, mert ha PvE(Player vs Enviroment)-be beleuntál még mindig ott a PvP(Player vs Player). Én legalábbis valahogy így állok vele, csak még mindig nem untam meg a pve-t.. -
Tsumaas
senior tag
-
válasz
Tsumaas
üzenetére
ad 1: szerintem akik itt játszanak,azok elitélik a csalókat - én legalábbis biztosan -,főleg egy oylan játéknál,amiért pénzt adtál.
ad 2: Olyan,mint ''fasza kis hack'' nem létezik,nincs ilyen általános dolog,hogy megnyomok egy gombot és instant kill/instant platina stb.Farmbotok sajnos léteznek - amíg játszottam,rendszeresen reportoltam a botolos kollegákat,bár valszeg feleslegesen,mert külön erre a célra megvásárolt accal botoztak,és nem rázta meg őket a a ban-,esetleg speedhack bár GW esetében még nem hallottam róla.
ad 3: A lenti képen pontosan mi is a ''hack''?Ez inkább a sokat köszönhtek a photoshopomnak kép,mivel a max játékosnál lévő pénz 100 platina (lehet az új részben megemelték)
kieg: Ez egy Cmorpg,de általánosságban minden mmorpgre igaz,hogy a karakterek a központi serveren vannak tárolva, igy nem lehet savegame editorral, hexeditorral,trainerrel,és egyéb aprósággal módosítani a karaktereket.A legtöbb ''fasza kis hack'' amit oldalakon kinálnak arra jó,hogy a beépitett keylogger elküldi az accod/jelszavadat egy emailcimre és lefosztanak. Másik fontos dolog,amire figyelmeztet is a játék elején: ''3rd party programs'' azaz nem a Anet által kiadott programot,vagy engedélyezett programok használata (értsd: ''fasza kis hack'') észrevétel után azonnali és végleges ban-t von maga után! -
Tsumaas
senior tag
Császtok!!
Valami fasza kis hack-et keresek a játékhoz! Nem tom érdemes-e használni és nem-e cs*szi el az accountomat!!
Ő már használt hacket( ez nem én vok, de lennék a helyébe):![[kép] [kép]](http://i137.photobucket.com/albums/q240/fadyh/gwnfhack.jpg)
-
Vigneau
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nekem még ez az első köröm. Még igyekszem mindent megcsinálni. Sok feladat akad egyébként, vagy ellaposodik hamar a játék? Esetleg kell valami pluszt tenni, hogy újabb quest-ek jelenjenek meg?
-
Slayer Valor
őstag
Köszi. -.-' Mondjuk én úgy látom, hogy hibáztattam magam... nem tudok angolul
Nemtom, de a W/Mo az sztem egy jó párosítás (persze megfelelő builddel)... annyira n00b meg nem vagyok, h warriorhoz (vagy akármihez, ami nem necro) MM buildet használjak..
Mindegy, buta vagyok, jó tudni xD persze ezt eddig is tudtam xD
Vigneau: Ehh, kösz
Egyébként meg annyira nem létfontosságú az a quest, legalábbis nekem nem... főleg, hogy már vagy 30× megcsináltam 
-
Vigneau
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Jó a memóriád, meg kell hagyni.

De számíthattam rá, hogy ott lelem meg, mert hemzsegnek arrafelé a Devourer-ok. -
Kelike
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
tényleg elég rövidre sikerült a gwen
a fő erénye a story utáni kisebb mini játékok (moa tournament polymock....) meg persze dungeonok amikkel azért meg lehet szenvedni 
mindenesetre iszonyat hangulatos, jó a zene szépek a tájak, a mobok most már a mobok inteligensebbek (a charrok formációt vesznek fel és blockolják az utat a monkjaikhoz, teljes HA buildekkel mennek, spikeolnak)
És igen megint a buta ember, ha nem bir valamit elsőre megcsinálni akkor már sir a fórumokon, de magát persze nem hibáztatja, hogy esetleg ranger minionmaster.
Na mind1 reménykedjünk abban, hogy mindezt igy fogják hagyni
-
Vigneau
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nosza, megnézem őt is. Gondoltam, hogy valamelyik Collector-nál lesz, mert a fészekben nem találtam.
-
Vigneau
félisten
Ha elkótyavetyéltem egy Devourer egg-et az alapjátékban és még csak tojásszedő sincs a környéken, akkor miként tudom újfent beszerezni?
-
Vigneau
félisten
Amióta megvan a játék, ezt már másodszor csinálja velem: [link]
Van erre valami gyógyír?
-
Slayer Valor
őstag
''3.szerintem a nightfall jobb volt (ezt 2 nap volt végigtolni,azt 3 )''
Te jó isten, mekkora kocka vagy te?
Nekem egy kieget hetekig tart végigvinni, de csak mert nem igazán vok gw kocka
(jo, kezdjük ott, h propheciest sem vittem végig egyszer se xD uccsó missionhoz mindig vmi n00b csapatot fogok ki, és mivel nem oan jo az angol tudásom, nem nagyon tok velük kommunikálni..
37. próbálkozásnál végül otthagytam, és nem érdekelt
Mahjd eccer egy magyar csapattal.. majd xD)
----
Egyébként végül nekem is sikerált megvásárolódni GWEN-t
Asszem utoljáa költöttm pénzt játékra... most h igy megvan a GW collection ^^ (jo, eddig is csak guild warsra költöttem... semmi másra)
GWEN-ben 1 dolog nem tetszik, a többi az iszoönyat jóó
Szal... a nornok miért 3 m magasak?xD Olyan nyomorékok így.. xD -
Vigneau
félisten
Nektek sikerült anno az account-otok elfogadtatása?
-
Kanczy
veterán
annyira szigorúan,hogy a sok láma sír is a fórumokon,hogy túl nehéz lett...
1.akkor ne játsszon vele,nem kötelező
2.nem véletlenül elite kiegészítő,nem fogja tudni minden mezei W/Mo leszólózni
3.szerintem a nightfall jobb volt (ezt 2 nap volt végigtolni,azt 3
)
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Srácok milyen lett a legújabb kieg. ? Elég hozzá pl az első rész?
-
MUŁĐER
addikt
helló,egy kérdés:
Ha csak a Nightfall-t veszem meg, akkor csak az új karakterekkel tudok játszani, vagy az alapjáték kasztjaival is? -
Kanczy
veterán
akkor látom mind a ketten benne vagytok már a buliban...az FC Ele tényleg jó...2-2,5 mp-es MS-ek és egyébként aoe nem rossz (de ahhoz tényleg kell a dual attu.)

de még mindig afelé hajlok (ez már nem fog megváltozni),hogy a mesmer legyen mesmer (pl. ineptitude/clumsiness anti-physical vagy omgwtf-degen császár...ja és a backfire/diversion/disrupter mesmerről nem is beszéltem
) -
válasz
Vigneau
üzenetére
Egyébként úgy néz ki nemsokára lesz vevő a trilógiámra,szóval ig már nem hiszem,hogy leszek többet.Egyébként szép volt jó volt,nem bántam meg,hogy megvettem anno, nagyon kellemes perceket (órákat(???)) töltöttem el vele, néha idegesitő volt (HM missionök
) PvP része is leköt egy jódarabig, bár szivemhez közelebb áll a troll/törpevadászat Daocban
-
-
Kanczy
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
szerintem semmiképp ne mesmerrel kezdj...
jó kaszt,de nem pve-re (ott konkrétan szar)először szedd fel magad pve részen,majd ha meguntad/végigtoltad,akkor kezdj bele a pvpbe,ahol a mesmer specifikus builddel bármilyen kasztot legyőz
de ettől függetlenül ha gondolod,egész nyugodtan mehet a mesmer main karinak
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
No, csatlakoztam én is a játékhoz. Eddig kellemesnek tűnik. De van még mit szokni, ez az első ilyen jellegű komolyabb netes játékom. Előtte az ingyenes Dungeon Runners-t toltam.
-
Látom hullanak a gemstoneok,és az egyéb nyalánkságok
Tegnap éjjel volt egy kis időm,visszanéztem Daocba beszélgetni régi ismerősökkel,és elhivtak PvPzni... Hát képeket nem közlök,mivel mind1iken feküdnék
(Tudniillik Cleric a karakter és az PvPben általában azt jelenti,hogy miután ''befogták'' kb 5-30secig él
) ) Lehet már tényleg öregszem, vagy mifene, viszont valszeg rajtam marad a GW is,mert 11kért nem igazán akarják elvinni,az alatt meg nem szivesen adnám (igy sem,de úgy meg végképp nem
) Szóval lehet,hogy be-beugrom majd egy kis beszélgetésre/nosztalgiára
-
Eh,kár érte,pedig most látom,hogy egész jó kis skilleket kapott a paragon (Hasty Refrain,a 2 új Anthem) Mondjuk azért a paragonnál 1 kicsit többet vártam, de végülis ez már nem fontos
Remélem azért az új missionök kellőképpen megizzasztanak titeket 
-
MaTTeS
senior tag
válasz
orkester
üzenetére
fogfutni ne félj, öcsém gépén fut: intel p3 800mhz, 512mb ram, GFORCE 3 64MB videokartya 800*600low városba szaggat városon kivül épp hogy elfut (23-24fps, városba 10fps).
nekem intel p4 3,6ghz , 2*1gb ram, x1950pro 256mb 1280*1024 minden cucc bekapcsolva városba 55-60fps városon kivül meg 60fps korlátrol nem mozdul el -
orkester
őstag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg tapasztalata arról, hogy el fut-e a játék + kiegészítők egy Ati X1100-as vgaval ellátott notin? -
Szeretnék tőletek itt búcsút venni,mert úgy néz ki,hogy nem nagyon lesz időm GWvel többet játszani,ezért kiárulom a 3 részt egyben (11k körül gondoltam,szerintem reális,ha nem javitsatok ki
) Sajnálom,hogy igy alakult,de semmmi sem tart örökké.Azért itt a fórumban továbbra is várom a képeket és a fejleményeket 
-
pentiumbt
csendes tag
helo,ha megveszem a guild wars eye of the northot akkor kell az alapjáték is,vagy nem mert nincs csak az eye of the northra pénzem

-
Kanczy
veterán
csak frissen emberek...senki nem gw-zik mostanában?

-
Kanczy
veterán
na most vettem meg a gw:en full verziót (elvesztettem a pre-számlát)

-
Kanczy
veterán
hát a gwen beszarás hogy milyen jó...nem bírok vele betelni

nagyon bejön!
-
Zenty
őstag
hm 4 millás lett a gw

-
dunc
nagyúr
Azért mertem belinkelni
mert játékostársnak,annak ismerösének szívesebben adnám baráti áron. 
-
*StRucC*
csendes tag
Ezzel eggyetértek ! csak már megvan !

-
dunc
nagyúr
[link]
nincs idöm.....
-
dunc
nagyúr
Sziasztok,hogy tudok accountot váltani? (e-mail címet)
A sima guildwars+a NF van regelve egy mailra .Éa váltani szeretném .De amikor szerkeszteni probálom akkor a plaync.comra küld ott regelek accountot,de nem tudom a játék hozzáférésem szerkeszteni! -
Kanczy
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
hajrá,hajrá...mindig kell a friss hús,akit le lehet hentelni!

tetszik a játék?
-
Silencer83
addikt
nightfall-al kezdtem vegulis jatszani.
del ota tolom, lvl 4 w/mo
-
Kelike
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
[link]
ez talán jobb lesz
-
dunc
nagyúr
Sziasztok mit lehet tudni az új GW-ról,önálloan játszható lesz? Havidíj itt sincs ,mikortól indul?
-
Silencer83
addikt
hello Sracok!
erdemes nekiesni a Factions-nak? megvan joideje, es nem jatszottam vele...
anno a Prophecies-t toltam egy idejig..
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(nem egy Cabal online, h szintenként 1 quest... ezt én is meguntam 5 nap alatt xD) Szal nem fog ellaposodni a game.. még ha átvitted, utána sem, mert ha PvE(Player vs Enviroment)-be beleuntál még mindig ott a PvP(Player vs Player). Én legalábbis valahogy így állok vele, csak még mindig nem untam meg a pve-t..
Nemtom, de a W/Mo az sztem egy jó párosítás (persze megfelelő builddel)... annyira n00b meg nem vagyok, h warriorhoz (vagy akármihez, ami nem necro) MM buildet használjak..
Egyébként meg annyira nem létfontosságú az a quest, legalábbis nekem nem... főleg, hogy már vagy 30× megcsináltam 

a fő erénye a story utáni kisebb mini játékok (moa tournament polymock....) meg persze dungeonok amikkel azért meg lehet szenvedni 

)

Már meg van beszélve, úgyhogy már csak el kell jutnia a játéknak hozzám.