-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
"így szóba jöhet jó állapotú használt példány is.
Ilyenből mit ajánlotok?"
Ne vegyél használtat.
Kleber Quadraxer 3, Hankook 4S2 mindkettő 44 ezer körül van. Esetleg ezek alatt Kumho Solus4S. Ettől lejjebb én nem mennék.@Tom1939
"Nexen N-Blue4S WH17 XL
Nexen BLUE4S XL"
Mondanám hogy csak elírás de ahhoz túl nagy az árkülönbség. Link? -
mikrofon
veterán
Az Árukereső-n úgyanezt a gumit megkapod 28e-ért és 40e-ért is. Honnan érdemesebb megrendelni? Melyik kereskedők az ajánlottak vagy éppen nem, ennél a konkrét guminál? Persze szimpatikus a 28e de kifizettek pár ezerre többet csak hogy biztos jó legyen.
A most írták alapján kicsit elbizonytalanodtam. Ahogy olvasom és számolom nálam előbb kopna el a gumi mint öregedne el. Mert a 60e km-t valahol 3 és 4 év között tenném bele. Így négy év múlva a negyedik tele előtt cserélnem kellenen így is úgyis.
Megéri a felárat a Goodyear Vector 4season Gen. 3 a Vredestein QuaTrac gumival szemben?
Illetve most akkor jó a Vredestein QuaTrac vagy a Vredestein QuaTrac 5-öt kell venni mert a tesztben ez volt? -
tibbike01
őstag
Nézz rá a goodgumi.hu-ra, nekem itt jött ki legolcsóbban a komplett dolog. A rendelésben több szervíz is van mint a kontakt fül alatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest