- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz DeadMeat #2015 üzenetére
mindent a homasitában vettem, az volt közel, az üllői úton, az olajos emelőn is amit a gumisok is használnak, ott a tüv matrica, és 3 tonnát megemel, vagy 2.5-et, szóval teljesen jó személyautóhoz. 6-7e ft lehetett, a nyomaték kulcs is asszem úgy 6e ft volt, szép nagy darab, jó kézbe venni, nem nyeklő vacak.
4 autó kerékcseréjénél már megéri bevásárolni és nem 4x y időt ott szobrozni.
otthon megtudom nézni a márkáját az emelőnek meg a kulcsnak ha érdekel[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
GumisPeter
senior tag
válasz DeadMeat #2684 üzenetére
Aurora orosz hadihajó volt.
Ha nem csalnak emlékeim...
Volt akkoriban is valami Putyin, aki talán rasszista volt, ezért is becézhették Raszputyinnak.De a gumiról épp csak annyit hallottam, hogy olcsó...és általában ami olcsó, annak oka van....
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
svedmalac
tag
válasz DeadMeat #51065 üzenetére
Én a következőket ajánlanám, ha nyáriban gondolkozunk:
Nexen N'Fera
Matador Hectorra 3
Toyo Proxes CF2A HS51 is elfogadható szerintem, esetleg még az Apollo Alnac 4.
Kérdés, hogy ebből mit tudsz beszerezni, megvenni.
Ha végképp semmi nem férne bele, én talán a Taurus HP-t venném...
HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Nokia 930, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
2ozzmexy
senior tag
válasz DeadMeat #51065 üzenetére
"Kormoran, Riken road performance,taurus, high performance,"
Ezek mind ugyanazok, Michelin harmadvonalas abroncsai, meglepően vállalhatóak.
A michelin jelenleg a harmadvonalban tart kétféle nyári/téli mintát és egy 4S-t, teljesen mindegy mi van az oldalába ütve Kormorán/Taurus/Riken/Sebring/Tigar/Strial ezek mind ugyanazok az abroncsok és mindegyik Michelin fejlesztés.
Tehát ha mondjuk Taurus High Performance-ból nem találsz csak Riken High Performance-ból akkor nyugodtan vegyed, mert a kettő ugyanaz, Szerbiában gyártják őket csak a különböző területeken ugyanazt az abroncsot könnyebb eladni egy már ismert névvel.
Semmivel sem rosszabbak mint egy noname márka vagy egy kínai, sőt esetenként ezeket veri is.Na megaszontam megint...
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz DeadMeat #51069 üzenetére
Látom nem jól fogalmaztunk: A taurus high performance= riken high performance=kormorán high performance=stb
Az általam felsorolt 5 márka ugyanaz az abroncs, ugyanabban a sütő formában készülnek csupán a markajelzest beütő szerszámot cserélik.
Nexenre is ranezhetsz, esetleg Kumho is akad abban az arsavban."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz DeadMeat #51074 üzenetére
Barum abroncsokat is utoljára a 120GLS-en láttam, ettől még létezik a gyár.
A Michelin felvásárolt egy csomó kisebb abroncsgyárat (mint a Taurus) és fejlesztett egy low-budget abroncsot nekik, amit különöző márkanévvel dob piacra, azon az elven hogy itthon hamarabb adja el Taurus/Kormorán márkanévvel mint Riken/Tigar névvel pedig a két abroncs teljesen azonos. Érdekes marketing stratégia, de látok benne logikát.
Ausztriába hiába viszed oda az Uniroyal-t, amikor van nekik Semperit... inkább a Continental is felvásárolta a Semperitet, jelenleg ca. 5-6 gyártó kezében van az összes abroncsmárka.De hogy haza is beszéljek picit, nekem a téligumim Sebring Snow, majd amikor cserélem akkor lövök róluk fotót hogy a vele egyidős Continental EcoContact5 milyen állapotban van.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?