Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ááá, vágesz...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
34% a minimum mindenhogy. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
szoftveresen nem adja?! (külső progival úgyértem)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A minimális venti fordulatot akarom 34%-ról csökkenteni mondjuk 20%-ra.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
mire gondolsz?!
-
Bjørgersson
félisten
BIOS-módosítással próbálkozott már valaki?
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy EVGA GTX 770 4.GB SC kártyával.
Az ASIC 88,7% jónak számít egy Keplernél? -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
valóban egyezőnek tűnik, de továbbra is azt tartanám a bombabiztos módszernek, ha egy tulaj megnézné nekem

Amúgy még nem döntöttem el hogy mi legyen... Vegyek rá kínából egy komplett hűtőt 25$-ért, ami kb 7400FT, vagy várjak ki aprón egy olcsóbb VGA hűtőt? Esetleg egy Artic Coolingot vegyek 10k körül? Ajh...
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
nálam a speciális 3D beállitásokon van
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ezt én is nézegettem anno. Nem tudtam hova tenni. Talán majd most?!

-
Hali.
Driverben a teljesítmény/minőség nektek hogy van beállítva?
Kissé ledöbbentem tegnap amikor megláttam, hogy egy az enyémtől gyengébb kártya sokkal jobban viszi az AC syndicate-t, nem tudtam mire vélni, driverek, gép, játék rendben.
Aztán gondoltam belenézek a driverbe, és azonnal ez az opció ugrott be. Nálam alapból azon volt hogy a "3d alkalmazás határozza meg" és most átettem hogy teljesítmény orientált legyen és máris 20 fps helyett 50-el viszi
Azon kívül hogy most jobban fut, egyáltalán ne veszek észre különbséget hogy romlott volna a kép minősége. -
Sziasztok!
Egy hatalmas szívességet kérnék egy Palit GTX 670 / 680 tulajtól.
Van egy GTX660Ti (Palit JS) aminek tönkrement az egyik ventije, viszont internetről rendelni csak GTX 670 Palit hűtést tudok. Ezért szeretnék kérni tőletek egy olyat, hogy valaki mérje meg a hűtés csavarjameneteinek a távolságát. Még csavarozni sem kell, kikapod a kártyát és egy centivel leméred, mivel látszódnak a csavarok:
Ha valaki megteszi minimum egy sörrel jutalmaznám!

-
fauv
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi, megnyugtattál, egy ilyenre vadászok .

-
-
fauv
őstag
Üdv Urak !
Érdeklődnék, hogy erről a kártyáról mi a véleményetek N760 TF 2GD5/OC
(GeForce GTX 760 GAMING)Jó, megbízható kártya?
-
törölt tag
Az új alaplappal (asus p9x79 e ws) kb. 30-40 % teljesítménynövekedést értem el, a 4way 16x16x16x16 pci-e gen3-nak köszönhetően! Nem minden játéknál,de a lényegek benne vannak!

Nem kell még rendszerváltás!
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Adatlapból ítélve : 4way Zotac 680 4GB sli
(#31677) Cshavez : Szép szendvics.

-
törölt tag

-
FLATRONW
őstag
-
JDMKid
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a DDU-ról most hallottam először.

és meg is oldotta a problémát, most már jó is.
köszi a tippet!
-
JDMKid
tag
Radeon hd6850 kártyámat lecseréltem egy evga gtx760-ra, viszont olyan gondom van, hogy a driver telepítője nem fut végig. a telepítés 1/3-ánál megáll, és kiírja hogy sikertelen.
Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a gond?
Az alaplapom (asrock 970 extreme3) nem lenne kompatibilis ezzel a kártyával? -
Bjørgersson
félisten
A téma összefoglalóra vessetek már egy pillantást, jó lesz így?
-
FLATRONW
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A 11.2 szoftveres módosításokat tartalmaz, minden 11.0-ás hardver támogatja. A 11.1 hardveres módosításokat is tartalmaz (pl. UAV-k száma). Az MS nem engedi, hogy DX11.2-nek reklámozzák azt a hardvert, amelyik nem támogatja a 11.1-et is. A 11.2 támogatásához csak a drivert kell módosítani.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
D3D_FEATURE_LEVEL_11_0.
Támogatja még a 11.2-őt, de a 11.1-et nem.
A bekötési modell pedig Tier 2-es. -
Bjørgersson
félisten
Kepler melyik DirectX-et támogatja 100%-osan? 11.2?
-
FLATRONW
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Nincs sok jelentősége, de néhány játéknál azért jól jön. Jól jön, akkor is ha DSR-el akarsz játszani néhány kevésbé hardverigényes játékot, mert ilyenkor a memória mennyisége lehet a korlátozó tényező. Néhány játékban ahol valamivel erősebb a 280x, ott valószínűleg a 3GB memória is közrejátszik.
-
-
castiels
addikt
Egy gtx 770 4gb mivel egyenlő AMD oldalon? 290 Trixx-el?
-
castiels
addikt
Megvan a Giga 770.
De játékokban fps droppol nagyon.. Amd drivert nem takaritottam le , előtte hd 7870 em volt, ez bekavarhat?
Ha igen mivel szedjem le?
-
castiels
addikt
Sziasztok.
Giga 770 4GB 1 év garival megér 60k-t?
Egyébként milyen kártya?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
nézd meg, csak nem nyugszik..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
hess innen.... még ilyet. szétcincálnának

jövőre viszem haza, addig a 780Ti "alatt" fog fizikát számolni -
shteer
titán
válasz
westcoastog
üzenetére
A 760-ert adok egy 650-et, add inkabb azt neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
770-et nekemadod? Adok érte 760-at.

-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Megoldottam! Úgy hogy a driverben a kimeneti színformátumot YCbCr444 -re tettem.
-
- = Zk = -
félisten
nah, majd lecsekkolom

spanom most vett asus 970 minit, megnézem az mit megy itt, ebben a környezetben, meg a 780Ti... -
Hali.
Tegnap frissítettem életemben először experiencen keresztül a legfrissebb driverre gtx770 -et, és azóta azt tapasztalom hogy bizonyos megjelenített tartalmak vékony körvonalai kék-sárga színben váltakoznak.
Letöröltem a driver DDU-val, majd manuálisan letöltöttem és telepítettem a legfrissebbet, de a helyzet most sem változott.Normális ez szerintetek, vagy nálam van valami gond?
-
-
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Figyelemmel követem azt a topic-ot is. Illetve pont minap adott el az egyik srác 780Ti-t és 970-et egyszerre, Ő is írta, hogy erősebb a 780Ti. Persze kinek a pap...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A 970 "3,5" GB-ja még mindig több, mint a 780 Ti 3-ja.
sephi inkább mondanám fej-fej mellettnek.
-
FaTHI
őstag
Srácok találkozott már valaki olyan hibával hogy a videókártya Gtx770. egy idő múlva, kb 15perc internetezés közben egyszer csak felkúszik full 100% terhelésre, és úgy is marad. játék nem indul, csak pár oldal van megnyitva. már két drivert próbáltam.
-
kristof123
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kedves - = Zk = -!
"3,5 Gb Vram
Pár hónappal megjelenés után kiderült és nvidia elismerte a problémát. A kártyákon található 4 Gb-ból csak 3,5 használható, a maradék 0,5 Gb jóval lassabb.
Nvidia nem hívta vissza a kártyákat, így ha valaki vissza akarja vinni a kiskert vagy gyártót keresse a problémával. A hiba gyártófüggetlen!
Jelenleg 1080p-ben nem sikerült reprodukálni a hatását, úgyhogy jelenleg ár/érték arányban továbbra is jó vételnek számít a kártya!"Forrás topik. Itt nyugodtan olvasgathatsz teszteket, van aki magasabb felbontáson használja és semmi problémája nincs a kártyával.
Üdv,
K. -
lajthabalazs
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Gondolom tesztekre

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
lehet "uncsi" lesz, de... ugye volt/van ez a 3,5-4GB mizéria... kimaradnék belőle

(#31628) sephi
ezt furcsálom, de... hiszek neked...
bár mégis, mire alapozod?!
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A 780Ti gyorsabb, mint a 970.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
970 esetleg?
-
- = Zk = -
félisten
akkor már lehet Ti lesz a választás...
bár akkor meg már pár gubiccsal többet tolok hozzá és 980... ki van ez találva
-
Bjørgersson
félisten
válasz
lajthabalazs
üzenetére
Szerintem még 5% sincs az a 10%.

-
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A feláras 4GB-s 770 helyett szerintem jobban megéri a 3GB-s GTX780, árban alig van különbség köztük már.
-
- = Zk = -
félisten
Szevasztok...
Hol tart a dolog, jelen állás szerint van értelme egy 4 gigás 770nek?!
Ha más nem, akkor marad a 980as terv idénre....
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
F e Z o
üzenetére
Köszi! Másik kérdés egy elég fura bug, vagy feature. DVI-D porton használtam, és játékok meg furmark alatt semmi gond nem volt. Viszont amikor visszakerült a Windows-ba (de néha rögtön boot után is) néha elment a kép. Néha csak feketére váltott kb 0.5mp-re, néha pedig mintha megrándult volna a kép és utána lett fekete (mint mikor a képcsöves TV-t kikapcsolják). Néha úgy tűnt, mintha az appváltáshoz kötődne a jelenség, de aztán előjött össze vissza. Felfrissítettem a legújabb driverre, és az sem segített.
Játékok alatt és Furmark, 3DMark alatt nem csinálta. És úgy tűnik, hogy nem csinálja Display Port-on és HDMI-n keresztül sem, így együtt tudok élni a dologgal, de elég ijesztő volt, amikor először láttam. Néztem a GPU-Z logokat, de semmi furcsa nem volt benne, szépen leesik az órajel 150MHz köré, hőmérsékletek, fordulatszámok rendben.
Jogtiszta Windows 7 64 bit, friss telepítés, de az update-ek már felmentek előző nap és éjszaka.
Még annyi, hogy kábel, monitor ugyanaz, csak átalakítókat tettem a DVI kábel és a kártya közé.
-
F e Z o
veterán
válasz
lajthabalazs
üzenetére
Nem, használd a kártyád így, ahogy van.

-
lajthabalazs
senior tag
A hétvégén szereztem egy GTX760 Phantom-ot, ami egy kis átalakításon esett át hogy beférjen a házba (levettem róla a látványos müanyag borítást és a fém kártyatoldó elemet). Közepesen szellőző házban Wolfenstein The New Order alatt 60 fok fölé nem megy 1228-as boost órajellel (ez még a gyári OC), viszont FurMark alatt a 80 fokot nyaldossa.
Én úgy érzem a 60 teljesen rendben van, de a 80 sok (70 körüli hőmérsékletet tudnék elfogadni). Kérdésem hogy a Wolfenstein a jellemző terhelés, vagy a mai játékok meg tudják úgy hajtani a VGA-t, mint a Furmark, érdemes-e tovább csiszolgatni (flexelni) a házhűtést, vagy a játékok nem fogják a Wolfenstein fölé izzasztani a kártyát?
-
rovtiv3
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis problémám van a Giga GTX 760-as kártyámmal. (Konfigom a bemutatkozásomban.)
MSI Afterburnerrel felhúztam a gpu-t 1250-ről 1306MHz-re, a memoriákon is toltam 350MHz-et. A kártya stabilan fut, max. 72 fokig megy fel. Igen ám, de erőforrás-igényesebb gémeknél vagy benchmarkoknál 67-68 fok környékén a gpu dropolni kezd, és az órajele lassan visszaesik 1240MHz környékére. Nem értem, hiszen a gpu-nak a 70 fok nem hinném, hogy inger volna.
Ha valakinek van valami ötlete, örülnék, ha megosztaná.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
vakond5
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Erre tessék

-
ricsi8800gt
addikt
Kérhetek egy kis segitséget bios cserével kapcsolatban 680 Lightning a téma.Biost cserélnék rajta és mi a folyamat ilyenkor ?
-
scream
veterán
Hali!
Nekem egy olyan problémám volna, hogy valamiért nem megy egyáltalán játékok alatt a Shadowplay. Asztalt szépen tudom venni, ha bepipálom ezt a lehetőséget, de én inkább játékot vennék fel vele.
Experience-ben engedélyezve van, minden f@szán beállítva, de in-game nem jelenik meg se a status icon se az FPS counter.

Volt már tiszta driver telepítés, DDU utáni driver telepítés, de sehogy sem akarja az igazságot...
Valakinek esetleg valami ötlet mi lehet?
GTX760, Win10 x64.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
pcjani11
üzenetére
nVidia GeForce GTX 660 / 660 Ti (GK106 / GK104)
Menjünk át ide, s megpróbálok segíteni.
-
pcjani11
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Van 1 problémám,haveromnak most cseréltük ki a VGA-t 1 N-widia gtx 660 2gb ddr5 oc kártyára.A probléma a következö:huzosabb játékoknál kicsit zavaro de lehet látni a monitor frissitést.Olyan mintha egy monitort kamerán keresztül néznél,a játékok akadás mentesen futnak rajta,HD videonál ill,normál használatnál nincs ijen gond.Én a tápegységre fonám a problémát mert az csak 500 wat-os,de nem vagyok benne biztos.Tud valaki tapasztalat alapján valamit ezzel kapcsolatban.Köszönöm elöre is a tanácsokat.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
Ok, gondoltam hátha érdekel.

-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tegnap estig jo volt minden, witcher 3 után kezdte, Mostmár jo Elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

34% a minimum mindenhogy.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)