-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz 7600 GS #30151 üzenetére
Mindkét otthoni gépen 10 alól használjuk, nem vettem észre, hogy jobb vagy rosszabb lenne, de nem is számolgatjuk minden nap az FPS-eket asszonnyal.
Fagyás eddig csak akkor volt, amikor a VGA RAM-nak nem adtam elég plusz feszt húzás után, amúgy betonstabil.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz 7600 GS #25557 üzenetére
Én egy 256GB-os Crucial M550-es SSD-t használok.
A rendszeren és minden olyan progit amit használok ezen van. Meg a GTA V is. És 130-140GB a szabad helyem. Attól függ kell-e még pár extra progi. Szerintem a 256GB-os jobban megéri és jobb is a jövőt nézve.
Smoke some weed nigga!
-
Saccco
nagyúr
válasz 7600 GS #25557 üzenetére
Tennél 60GB-os SSD-re rendszert?
Pont most csináltam egy ismerősnek SSD cserét 60-ról 120-ra és ő nem játszik, szinte csak netezik.Szerintem kb. bele se kezdj, mert csak szívsz később. Kell ám lapozó is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Cole86
senior tag
válasz 7600 GS #20200 üzenetére
7950es pl, bár ennek a gamnek az optimalizálás hát finoman szólva is gyengére sikeredett ,szerintem még millió javítást ki fognak adni, ami kicsit szánalmas, ha már valaki 14+ ezerért megveszi a gamet és még hónapkig kell várnia ,h játszható és felhőtlen legyen nagyjából az élmény vele. (ez lassan már a nagy címeknél általánosságban elmondható)
Más : emberek, itt közületetek kinél okozott ez problémát? [link]
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz 7600 GS #9643 üzenetére
Nyilván semmi szerepe nem volt, nem is értem, hogy mi szükség volt erre a petícióra, hisz' borítékolható volt hogy jönni fog pc-re és next gen-re is egy kis csúszással, ahogy az előző részek is mind így jelentek meg. Emlékszem, a IV-nél is ugyanez a hiszti ment, akkor is páran próbálták bebeszélni maguknak és a többieknek, hogy márpedig tuti nem fog PC-re jönni, ha addig még semmi hír nem jelent meg róla... aztán mégiscsak bejelentették. De azt is ki lehet jelenteni, hogy ez a következő résznél is ugyanígy lesz.
-
őstag
válasz 7600 GS #9483 üzenetére
Azt írják ma indul a pre-oder: "look for pre-order links beginning tomorrow Tuesday June 10th at rockstargames.com/V/order."
Gondolom ottani idő szerint, szóval majd valamikor este 8 körül remélhetőleg lesz infó.
Reménykednék egy steames pre-orderben is, de lehet az odébb vanJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla