- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz TiberiusX #96659 üzenetére
Full 0-ról vagy csak rendszervisszaállítás? (mióta volt az előző belakva?)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
WASPZotya
tag
válasz TiberiusX #96654 üzenetére
Nekem a d-n van a launcher is meg a játék is, c-n csak rendszer cuccok vannak.
Tegnap csináltam asszem gyep eladást, hogy az mennyire felbaszott. Vmi csöves ott pöfékelt a jobb 1-ben erre én is beszédültem állandóan, és alig lehetett menni a kocsival. Le akartam lőni azt a faszt, de sajna nem engedte.Ilyen eladásos küldim még sosem volt, remélem nem lesz gyakori.Zotya
-
ProgenXL
őstag
válasz TiberiusX #96654 üzenetére
Egészen hihetetlen hibákat tud generálni ez a launcher ahogy itt olvasgatom. Nekem a múltkor folyamatosan offline volt és egyszerűen nem akart online lenni. Délelőtt még hibátlan volt, délután meg már vacakolt. Végül a windows defenderbe kellett hozzáadnom a kivételekhez hogy online állapotba legyen. Azóta lekopogom működik de azér na...
Nekem csak a C meghajtó van így minden arra települ szóval ezügyben nem tudom mi lehet a megoldás. Emlékszek a játék megjelenésekor még ékezetes mappába sem lehetett telepíteni.
ledgeri hibája is érdekes. Gondolom ez a gépben valami szoftveres hiba nem lehet vagy passz.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ledgeri
nagyúr
válasz TiberiusX #96648 üzenetére
Nekem a support 4* ajánlotta, hogy az oldalukról rakjam fel a launchert, a végén már tracking linket is raktak bele ... (annak ellenére, hogy már az elején írtam, hogy már 2* külön felraktam tőlük és le is töröltem ...)
Ami viszont megeshet, hogy az alapverziója a programnak steamnél régebbi, de úgy is 2. dolga az lesz hogy frissítsen.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz TiberiusX #96642 üzenetére
Mi más esetén van még így, mert a megjegyzésből nem derül ki, hogy azok mennyire csatolódnak, csatolandóak...
Nem mindegy, hogy semmit sem tudsz telepíteni, vagy nem megy semmi adott webáruházból, vagy nem megy semmi rockstar launcheres, vagy bármi ezeken túlmutató!Nekem nov vége óta a support kérdéses segítségével sem megy a launcher frissítése, így játszani sem tudok...
-
Bjørgersson
félisten
válasz TiberiusX #66680 üzenetére
Mondjuk ha töltenél fel pár screenshotot a grafikai beállításokról, az sokat segítene nekünk, hogy tudjunk neked segíteni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz TiberiusX #66677 üzenetére
GTX 1080-nal DX11-ben 1080p-s felbontáson lemegy az fps 20-30-ra. Nem jártál volna jobban egy konzollal?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
VikMorroHun
őstag
válasz TiberiusX #66673 üzenetére
"Grapichban minden maxra van téve." Lehet, ezért. Próbálj meg kikapcsolni/lejjebb venni ezt-azt. Kezdetnek az élsimítást mondjuk. Hátha kiderül, mivel van baja. Nálam egyébként a Tom Clancy's Wildlands akadozott legutóbb, annak ellenére, hogy 70-90 FPS-t produkált (nem volt maxra állítva). Viszonylag gyors HDD-ről áttettem SSD-re, és megszűnt az akadozás.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
törölt tag
válasz TiberiusX #31582 üzenetére
nekem anno a sc bejelentkező képernyőn fagyott ki rendszeresen, ugyanazzal a hibával, amit te is írtál. akkor egy játékfájlok ellenőrzése, és az ikonon egy tulajdonságok/komp/megfelelőre állítva procedúra megoldotta a bajomat. az egészet egyébként az okozta, hogy feltettem a borderlands új részét, ami magával hozott pár "egyéb telepítendő" programot is. szóval, igen okozhat más program ilyen zűrt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Proxmox VE
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla