Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Areturus #19941 üzenetére
1. általában nem a kresz betartásával autózgat az ember, ritka, ha van idő arra figyelni, ki merre indexel.
rám akkor huzza csak rám, ha szembe megyek vele, de ugyebár ki szeretném kerülni valamerre... napuff, pont arra akar kikerülni "ő" is...2. mi a manónak nyomkodod a dudát indokolatlanul? érdekes módon engem az zavar kicsit, hogy megyek 200-al, nyomom a dudát, de nem húzódik le, hogy elférjek
3. miért? te nem ugyanezt csinálod?
4. és itt ugyanez, meglátsz egy tuning verdát őrizetlenül, te is elkötöd... nem egyedül te gyűjtöd az autókat
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Areturus #19952 üzenetére
Azért ez már nagyon meredek... Ehhez képest 'bizonyos' aluljárók éjszaka Budapesten leányálomba valók.
Budapesten nem kell attól félned, hogy lelőnek. Megkéselni, összeverni esetleg, de lelőni nem fognak, mert sokkal nehezebb fegyvert szerezni és nagyobb a baj is belőle.
A nagy pocsolya túloldalán ez nem így van. A legtöbb államban könnyű fegyvert szerezni, van ahol engedély se kell hozzá, mert alkotmányos jogod saját védelmedre fegyverrel a zsebedben járni. Ahol pedig ennyi fegyver van az utcán ott a bizalmatlanság életet menthet.
-
Puma K
nagyúr
válasz
1. Az indexet használják az NPC-k/BOT-ok.
Max autótól függ mennyire látszik. Ez nem egy város-autó szimulátor játék, így az AI ebből a tekintetből csak elfogadhatót szintet üti meg. A jelentős többség aki ezzel a játékkal játszik nem rendelkezik jogsival már csak korból eredendően sem. Továbbá van aki csak gyalogosként éli a mindennapjait a valóéletben még csak egy bringát sem vezet amire már vonatkoznak a KRESZ szabályai (amit megint sokan nem is tudnak...) szóval a reálishoz közeli közlekedés nem fontos ezekből az okokból, más kérdés, hogy te is és én is meg még egy pár ember örülne, ha reálisabb lenne ezen része a játéknak.2. Ezt én is észrevettem, hogy amúgy a valóságban-hétköznapokban megszokott tényezőktől a játékban szabályosan bevadulnak a gép irányította karakterek... túlzottan is. Az meg a másik, hogy minden NPC az általam irányított karakterre szegezi a tekintetét akár milyen közel is megyek el mellette/mellettük és az sem számít, hogy van-e más NPC a közelében... a Skynet már figyel minket
3. Jól írod... amerikában vagyunk ott nem kell meglepődni semmin.
4. Ezt az igencsak nevetséges hibát szintén észleltem, remélem sokan jelentik a Rockstar felé és javítják... mert egy PC-nél ilyen ne legyen már
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
3. Értem én, hogy amerikában vagyunk de ha bemutatok valakinek akkor az előveszi a pisztolyt és elkezd lövöldözni? Kiszáll és kiszed a kocsiból? Vagy rendőrt hív rám?
Vannak helyek, ahol az is elég, ha egyenes vonalban elindulsz valaki felé, már rántja a stukkert...
4. 30m? Én terepjáróval próbáltam a döglött repülőt betolni a hangárba, hogy meggyógyuljon. Ott volt mögötte 2m-re. Átültem a repülőbe, hátha mégis beindul, mire kiszálltam és hátrafordultam az összesen 5m-rel a karakter mögött levő terepjáró eltűnt. És nem ez volt az első alkalom. Fél órával utána a 150k-s verda vált az enyészet martalékává, míg kigurultam a hangárból a repülővel...
(#19949) figure85: "kiszagolja a közeli rejtett tárgyakat"
Ez pontosan mit akar jelenteni? Milyen rejtett tárgyakat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest