- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
válasz
kerlac #14387 üzenetére
VGA BIOS cseréhez ezt használd. Csinálj vele másolatot az eredeti bios-ról hátha elcseszed.
Friss BIOS a karidhoz ITT vagy ITT található.Ja és kijött az új catalyst!
Az elkenődött textura lehet szerintem driver vagy beállítási probléma is. Szerintem rendes uninstall a catalystnak a telepítőből, restart gép, új catalyst telepít. Hagyjál mindent alapon, hogy akkor is csinálja-e. (nem kell semmi féle takarító progi mellé, a catalyst szépen lepucolja magát csontra)
-
Grifid
aktív tag
válasz
rup1u5 #13530 üzenetére
Csak azért kis "barátom" mert akkor még nem olvastam olyan sokat vissza.
Mellesleg sehol sem elmlítetted a ramot csak egy hozzászólásodban amikor még nem esett le neked hogy 2 magos a procija.
Smiley ide, smiley oda azért a stílusodból visszavehetnél, mert ha én elkezdek jelzőket használni és megjegyzéseket tenni akkor sírva fogsz szaladgálni a moderátorok után.
Úgyhogy egy kis minimális tiszteletet szakítsál ki az arcodból, ha már mások is megadják!(Nálam szépen elszaladgál fix 60Fps-el a cucc hála a bekapcsolt v-syncnek)
-
Grifid
aktív tag
válasz
rup1u5 #13524 üzenetére
Kicsit gondolkoznál rájönnél, hogy hülyeséget írtál...te is.
A 2 magos proci elegendő lenne a médium beállításokhoz, ami miatt zárol ez a konfig az az 1Gb ram, az bizony kevés.
Szerintem engedi neki feljebb is a view distance-t nem csak 1 az, mert akkor nem engedné fel a picskuba a detail distance-ot 51-ig és a kihasználtság is csak 249 a vga karin.Még minimum 2 Gb ram kell a gépébe és menni fog a médium.
Mindent medium-ra, a csúszkákat pedig 30-30-25-3 beállításra, hogy a vga még "zöld" legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- EAFC 25
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged