- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti #30073 üzenetére
Nos !
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz az a gond!
Én nem multizok, itt le nem írható okokból
Kicsit megrángattam a kártyámat , így a GTA benchmarkja 48 FPS-t ír. De ha azt mondod ez nem valós, elhiszem.
Nem tudom mit kezd a procival. Mivel kéne azt lemérni ?Mondták már ezt a full hd felbontást is, de nekem még nagy monitorom van
Ez a max felbontás amit tud.
Így minden high on , néhány very highon, és a játék teljesen játszható. Akadozás nincs, a grafika is jó. Mivel ezt a gépet nemrég raktam össze, én ezzel is meg vagyok elégedve, mert egy ilyen konfigon játszottam a játékot ( a főszálat végig !!) : p4 531 ~ 3,4 ghz-re húzva ( ez valami csotrogány logikai 2 magos proci) 2gb ddr 400 ram, x1950 pro agp . Na gondolhatod hogy ez után mekkora az élmény az x6 on
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest