Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

válasz reelc #2187 üzenetére

Az is fel tud bosszantani, de ott tudom, hogy mire számítsak. És ők legalább vállalják, hogy a játék direkt a szívatja a játékost. Eredetileg a GD-t pont azért raktam fel, hogy két boss között tudjak pihenni, csak aztán benne ragadtam.

Karakterem.
    Biztos a karakterem is kevés, de idáig az egy szem Rasalga kivételével ez nem volt ilyen látványos. Meg azért "vicces", hogy szinte mindent meg tudtam oldani eddig, itt meg azon kívül, hogy nekiállok Crucible-t farmolni még az esélyt sem látom

Egyébként az oszlopok húztak fel különösen, már a Skeleton keyes dungeonökben is rühelltem a csapdákat, nyomkövető zöld trutyit, miegymást. Csak az opcionális. Mint Rasalga. De ez elvileg a kieg első bossa lenne és röhögve ver agyon.

Itókát próbáltam, de teljesen felesleges. Ugyanúgy nem tudtam megállni egy percre sem, mert bestunol az oszlop és utána agyonver a boss. Mondjuk ez is érdekes, annyira azért nem gyenge a karakter, hogy egy ütésbe belehaljon, de mégis.

Mindegy, alszok rá egyet és majd meglátom. Bár ha a többi bossnál is ilyen mechanikák lesznek akkor mindegy is. Már Kra"Vall is határeset volt, de ő legalább nem mozgott...

Új hozzászólás Aktív témák