Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
Koszonom a valaszokat! Ez a ket pisztolyos jol hangzik.
Nekem eddig mindig folyamatosan gondot okozott, hogy milyen stat-ok legyenek a felszerelesen.
Emlekszem, az elso par karakternel mindig olyan armor piece-eket gyujtottem, amin main stat-ok szerepeltek es ezek minden mas stat-tal rendlekezokkel szemben elonyt elveztek. Aztan ahogy nehezedett a jatek, ra kellett jonnom, hogy ez igy nem mukodokepes, de igazabol mindmaig nem tudom, hogy melyik armor piece-re milyen stat lenne a jo. Azert mostanra mar sejtem, hogy a physique-en kivul nem nagyon erdemes mas main stat-ot gyujteni.Sokszor elofordult peldaul, hogy adott armor piece mar tobb tiz szinttel le volt maradva a karakterem szintjehez kepest, de nem akartam lecserelni, mert ugy gondoltam, hogy nem esett jobb nala.
Nem tudtok esetleg valami leirast/guide-ot a temaban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest