- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Ted-Mosby #335 üzenetére
Annyit mindenki tud közülünk sz.tem (vagy nagyon gyorsan felejt) hogy a grid coll off bevált és megszokott időpontja a vasárnap este, ha ti odatettétek a tietek akkor gondolom választottatok (remélem jól),
Be ne beszéld hogy az rF futamok előbb voltak vasárnap esténként...
Részemről maradok Zyl véleményén : nem lépek vissza ekkorát mint ami az rF a grid után, kipróbáltam én is, nem jött be (biztos jó játék de nekem off) de nem is vitázom senkivel ez miatt.
Aki meg mindkettőt szeretné az most inkább válasszon.. (és hagyja békén a másikakat). én lehet ezekután amit itt (és a másik 2 játék topicjában) visszaolvastam perpill azt mondom inkább egyiket se.... (tisztelet a kivételnek akik nem hozták rám a hányingert)
Ez 1 csapat volt emberek...nemrég egy pályán egyforma autókkal centikért küzdöttünk fair módon, lelkesen, megér ez (vagy bármelyik) játék ennyit ahová fajult ???BUÉK, és szebb jövőt !
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest