- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen széket vegyek?
- HDMI topic
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
Olvastam egy posztot a Steam fórumán, hogy visszaváltva a játékra többször gyorsan egymás után le kell nyomni az Alt+Entert és visszaáll a rend. Kipróbáltan, általában 2-3x lenyomva visszaáll 60 fps-re (de volt már, hogy csak tizedjére).
Az ötletgazda szerint az összes Codemasters autós játéknál működik ez (Grid és Dirt sorozat).
Nem tudom, hogy ez így vicces vagy inkább siralmas.
BTW most, hogy ez "megoldódott", már csak a teljesen ostoba mesterséges (un)intelligencia a legnagyobb bajom.
A multival még nem sokat foglalkoztam. Ha nem csinálom meg a karrier módot, az kihatással van a multira? Nem szeretem a roncsderbit, ezek a tyúkeszű gépi ellenfelek meg csak törnek-zúznak, úgy néz ki a mezőny egy 3 körös verseny végére, mint a keleti fronton szétlőtt tankok.
Egy nyomi előzést sem lehet megcsinálni miattuk, mert az általuk jónak vélt ívtől vagy féktávolságtól eltérni márpedig nem fognak, inkább telibe vágják az oldalam. Hát még ha kicsit hátrébb rajtol az ember, akkor meg főleg esélytelen zúzás nélkül előrébb jutni.
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Nintendo Switch 2
- Milyen program, ami...?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest