Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Ebben azért van valami! Pl.: 8-an összejövünk és úgy megyünk Ranked-re (értsd: Játéklista), akkora lóvé ellen se lehet kifogás, + ha a külföldi 1-2 akárki "olyan", akkor ki lehet szavazni!

(#3728) Rossi válasza dzsavermadar (#3725) üzenetére: Az a lényeg, h amikor szétküldi akárki a +hívókat, akkor viszi fel a csapatot Ranked-re, ha legalább (!) 8-an vannak!

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
albert8
üzenetére
Ok, szintekre, de ki mondja meg, vagy dönti el a határt?

...és ha a "besorolt" nem ott akar gurulni?
...és ha a "tudás" nem a szintnek megfelelő?
...és ha személyhez kötné inkább valaki a gurulást?
Én ezekért, meg egyéb más szempontok miatt sem vállalnám.
Ez nem rossz gondolat, ha a pontszerzést nézzük, mert ahogy tegnap figyeltem (bár ez nem ellenőrzött).
mintha kb. felezné a kapott pontokat a privát.
Akkor viszont oda a privát jelleg, és valszeg kezdődik a zúzda, ha idegenek is bejönnek.
Csináltuk már, hogy csapattal mentünk publikra,(régi szóhasználattal, "rankedre"), nem pontszerzés céllal.
Talán akkor lenne ideális, ha full szeróval mehetnénk, mert akkor úgyse tud senki csatlakozni hozzánk.
Nem tudom pontosan, de úgy emlékszem, hogy a 30. szinten már minden autó hozzáférhető, tehát az felett már majdnem mindegy milyen tempóban halad tovább a szint fejlődése.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest