- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Ha csak gurulni akar az ember kormánnyal a kezében, arra vannak jobb játékok.
Igen,arra gondoltam, hogy akkora sebességnél nem élvezetes a kormányt rángatni mint egy félhülye. Persze erre akkor van csak szükség, ha lépést akarsz tartani a többiekkel. Ha nem random emberekkel játszik valaki, hanem csoportban,ahol mindenki kormánnyal tolja ugy jó lehet,bár szvsz erre más játék való, nem a grid.
Csalók vannak mindenhol, nem erre gondoltam, de látom nem játszottál az első résszel. Talán a mai napig fel lehet menni tört játékkal mindenféle trükközés nélkül hivatalos szerverekre (ha egyáltalán még vannak,nem tudom) és mindig legalább 3-4 ember tolja a boost cheatet,utolérhetetlenek, ennek meg nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest