Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
"Abban teljesen igazad van, hogy bizony nem mindig lehet látni teljesen egyértelműen ki mikor hol van. Azért a jobbra, balra nézet plussz hátranézet azért sokat segíthet."
Na ez itt a lényeg!!! Nem igazán akarnak nézelődni, csak menni előre, mint az ökör és nem érdekli őket semmi és senki! Van akinek pl. több év után mondtam, h öreg azé néha nézzél már bele a tükörbe is, amiből ugye van 3 db.! Erre +kérdezte, miért a tükröket be lehet kapcsolni??? Hol???
Na ez végképp kiverte a biztosítékot!

Emiatt, ha valaki barom módon megy, azért kérdezem +, h milyen nézet és ha azt mondja: belső, tovább már nem is foglalkozok vele, de erősen kerülöm ahol tudom, ha végképp nem megy, akkor még a szerót is, ahol előfordul, mert az olyan nem versenyezni akar, hanem csak és kizárólag nyerni, bármi áron!!!
Pedig mint köztudott: "A versenyzés nem "csak" a győzelemről szól!"
Nem azért ülök a gép elé és játszom, h valami barom az első kanyarban lezúzzon és utána ott ücsörögjek tök feleslegesen X percet, hanem azért, h szórakozzak, kikapcsolódjam és jól érezzük magunkat az együtt
ások során!1 időben bevezettem azt (GRID 1-ben),h 10 mp.-vel később indulok! így elkerülöm az első kanyar mizériát, a sok barom + összetöri 1mást. Így is sikerül hellyel-közzel az első 3-ba végezni!
GRID2-be ez + ugye nem lehetséges, mert DISQ. lesz, ha nem indulsz el!!!
Pedig itt is jól jönne (nem is 1*)! 
Am. semmi bajom a belső nézetes vezetéssel, de (szerintem) ahhoz, h "realisztikus" és lehetőleg "valóság közeli" legyen (már amennyire a lehetőségek engedik, mert ugye mégiscsak 1 virtuális világ), min. 3 monitorral kellene játszani + kormány!!! Szerintem az 1 monitor amit visszaad képileg (bármekkora is) nagyon karcsú, mert messze nem annyit lát az ember az autóban °-ban, mint amennyit 1 monitor képes nyújtani!
Na úgy már lenne értelme, de 1 monitoron??? Inkább hagyjuk!

"Szvsz lehet azért kulturáltan menni belső nézetben is és lehet agyatlanul menni külsőben"
Ebben viszont neked van teljesen igazad és maximálisan 1-et tudok vele érteni!

Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Turbo Edition Eladó!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gainward RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix Eladó!
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ások során!
GRID2-be ez + ugye nem lehetséges, mert DISQ. lesz, ha nem indulsz el!!!