Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Igazából nem tudom! Alapból le van tiltva!
Én a többiekét hallom, amig a game-be le nem tiltom.
Fogalmam sincs, h más hallja-e amit én duruzsolok! Abból gondoltam, h én is hallom másét, de ha azt mondod, h ha le van tiltva, akkor nem hallják, akkor elhiszem!
"Megint marakodóan írod direkt látod, erről beszéltem én is és más is."
Ezzel pedig most abszolút nem állt szándékomban kötözködni! Csak azért írtam, mert 1más után olvastam a HSZ-ekben, h: "Én is abbagagytam =re...., én is, én is! Szóval csak ezért!
Az 1-be sincs kihívás azon az alapon (amit maximálisan +értek, amit írsz), mégis tolom napi szinten, mert 1szerűen JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Úgy ahogy van, a hibáival és a hiányosságaival együtt!

A 2-őt még addig tolom, h +vehessem azt a 23 verdát, ami még nincs + és feltuningolhassam. Talán a karriert befejezem (vagy elkezdem még 1 pár*)! Ennyi!
komolyan nem állt szándékomban kötözködni, beismerem kivételesen!

Én +mondtam már az elején, h dícsérni fogom a GRID 2-őt (ha lesz benne olyan, amit lehet és érdemes dícsérni), de =re nincs mit!

Zárójelbe +jegyzem: (ezt sem azért írtam, h vitatkozzunk rajta, hanem csak tényként közöltem!)Ja! Sry, de az előzőnek letelt a szerk. ideje, azért nem 1-be írtam!

(#2740) BeerBier:
Ebbe annyira nem vagyok pró, de majd biztos leírja valaki, aki nálam jobban tudja!
Itt én úgy tudom, h az online használatos autókat + kell venni! A karrierben pedig igen elnyered! köze nincs a 2-nekl 1máshoz!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest