Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Pánik a memóriapiacon
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Az egyetlen játék, amiért konzolt vennék.
-
Montanaxy
aktív tag
Na jó, akkor befejezem az V öt, meg a 4 kiegjeit, aztán jöhet pcre ez is.
-
bence1024
tag
Nagyon remélem, hogy nem olyan pocsék lesz az irányítás, mint az V-ben!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Akkor meg azért sírnának hogy megvágták, és DLC-be rakják az eredeti tartalmat. A játékosok egy részének semmi sem jó.
Story módban van elég küldetés és mellékszál, az online meg egy külön univerzum, millió lehetőséggel.ledgeri:
Abban volt a plusz bevétel lehetősége, azzal foglalkoztak. Sőt, még évekig jöttek extra tartalmak, pedig már ingyen osztogatták a játékot Epicen. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, ki lehetett volna bővíteni. Egy ilyen játékban az ember szeret benne élni, mindegy hova rakják, bárhol jól jön az extra játékidő. Ideális esetben eleve alá is lőhetnének a kezdeti sztori ívével, hogy beleférjen még pár kieg a végére (is).
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Volt mindenkinek (3-ak) belengetve valami DLC single-be, aztán robbant akkorát az online, hogy inkább mindent abba nyomtak. (youtube-on már kvázi dokumentum sorozatok vannak az ígéretek elhallgatásábról, törölt főtartalom bent hagyott altarmairól, hasonlókról)
-
jkrisztian
aktív tag
csak győzzük kivárni. tutira érdemes lesz.
-
wjbhbdux
veterán
-
Dr. Akula
félisten
"Az átlag playerek nagyon kis hányada kalózkodik szerintem, ez már 10+ éve nem nagyon divat."
Hát persze, hiszen már Luxemburgot is lenyomta a magyar átlagfizetés... Ja nem. Aztán azóta volt itt egy 100%-os infláció, meg rezsinövelés, amit valahogy nem nagyon követtek le a fizetések.
"Beleraktunk haverokkal nagyon sok időt, de a töredékét nem láttuk a tartalomnak, annyi van."
Ennél sokkal többen vannak akik már halálra unják. Nem elég 10 évig lekötni az embereket, ez látszik is a sok netes videóból, 99% baromkodás, nem játék.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Szerintem te valami alternatív univerzumban vagy, de elhiszem hogy az is létezik.
A Xim meg a virágbolt hogy jön ide?
Anno nagyon vártuk PC-n az 5. részt. Első nap megvettük és nyomtuk. Kb. az összes Steames ismerős, ezt nyomta akit érdekel a műfaj. Nem tudom hogy jön ide a virágbolt meg a crack. Az átlag playerek nagyon kis hányada kalózkodik szerintem, ez már 10+ éve nem nagyon divat.
Az online rész tele lett pakolva tartalommal, és nem épp autó skinek formájában. Játszottál már vele, vagy csak trollkodsz?
Beleraktunk haverokkal nagyon sok időt, de a töredékét nem láttuk a tartalomnak, annyi van. -
Dr. Akula
félisten
"Csak azért egyikük sem venne konzolt, hogy egy játékkal előbb játsszon."
Hát ők lehet, más meg igen. Én is azért vettem PS4-et. Ilyen címekért úgyis gépet kell fejleszteni általában, és egy csúcs vga még többe is kerül. Ráadásul hiába az új vga, ha nincs rá játék. Az ilyen f(/t)ps-eket meg lehet Ximmel egér+billentyűzettel irányítani, nem kell kontrollerrel se szenvedni. Szóval eléggé egyoldalú a helyzet hogy gépfejlesztés a semmiért vagy játék konzolon. Így nem nehéz feltornázni a konzolos eladásokat. Aztán ha már megvan konzolra, és pc-re is megvenné az ember, akkor is könnyebben kibekkeli amíg megérkezik a virágboltba, és az már nem lesz benne az eladásokban. Míg ugye PS5-re, X1X-re meg kellett venni újból. Addig adott időt a Rockstar a crackereknek, hogy a végén bukta a pc-s eladásokat. De hát ezt akarták, maguknak csinálták, késsenek legközelebb is nyugodtan, még ennyit se fognak eladni pc-re.

Az online autó skineket én nem nevezném tartalomnak, unatkozott valaki a Paint részlegen, és ennyi. Tartalom az pl. a TBOGT / TLAD, még ha igen rövidek is voltak kiegészítőnek, és hosszabb kéne.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Szerintem ez így, ebben a formában nem igaz. A saját ismerősi köröm alapján tudok véleményt formálni. Csak azért egyikük sem venne konzolt, hogy egy játékkal előbb játsszon.
Aki vér PC-s, és nem akar konzolt, megvárja.Azért töredéke az eladásoknak, mert a PC piac kisebb, mint a konzolos. Tudja ezt a Rockstar, és nem aggódnak, mindenhol eladják amit el lehet.
Szerk:
Egyébként jött folyamatosan tartalom az 5. részhez, csak az onlinet erőltették. Azért, mert ebben van a pénz. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig jöhetne gyakrabban is. Nem is értem miért hagyják veszni a sok munkát, legyártották az enginet, a térképeket, mindent, már csak új küldetéseket kéne scriptelni egy kiegészítő lemezhez. Ehelyett mindig elölről kezdik, mindegyik részhez mindent az alapokról újracsinálnak. Holott ha már 10 éves szüneteket tartanak 2 rész között, 1-2 kiegészítő bőven beleférne, vevő az lenne rá épp elég. Jó pénzért szívesen adok nekik marketing tanácsokat.
-
Dr. Akula
félisten
És miért töredéke az eladásoknak? Mert késleltetik, és inkább vesz hozzá konzolt az ember, mert nem bírja kivárni. Mint ahogy én is. The PS5 version took 35% of all sales with the PS4 version in second place with 22%. The Xbox Series X/S version accounted for 19%, PC was 14% and Xbox came to 10%. Nyilván mesterséges késleltetés nélkül más lenne az arány. Aki meg már egyszer megvette konzolra, az ritkán fog mégegyszer pénzt kiadni hogy pc-n is meglegyen.
-
Segal
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Meg nem utolsó sorban így lehet a legkönnyebben rávenni egy játékost akinek pc és konzol is van otthon hogy (legalább
) 2 példányban megvegye a játékot. -
-
Redneck
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azzal hogy eltolják, profitot maximalizálnak. Hiába van elég lóvé és munkaerő, ha x helyett x+y összeget lehet keresni, azt választják. Nem az a lényeg hogy a PC-s tábor is egyszerre legyen boldog a többivel.
Egyébként egyelőre sehol sem volt szó késleltetett megjelenésről.
-
Segal
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem meg csak konzolra gyorsabb es amig onnan ezerrel jon mar a penz raernek pofozgatni a pc-s verziot
-
Redneck
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem a Rockstart nem érdekli mások hogy csinálják. A termék eladja magát, ezért meglépik amit meg lehet.
Ha darabonként 4.5 dollárral többet keresnek, mint a konkurencia, akkor nem fogják eldobni a lehetőséget, elvégre a profit a cél. Az 5 eladásai alapján nem aprópénzről van szó.Megjelenik valamikor PC-re is. Akit érdekel, kivárja.
-
Sirandrish
legenda
A multiplatform játékok 99%a egyszerre jön konzolra és PC-re is. Nem hinném hogy pont a végtelen büdzsével rendelkező Rockstarnak okozna gondot egyszerre megjelentetni.
Gondolom a pénzügyi elemzői úgy kalkulálnak hogy ezzel a taktikával 4,5 dollárral több jön be, és ez épp elég is. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Még tavalyi bejelentés volt, elvileg egy nagy remake-ként adják ki a két játékot (tehát nem két külön program lesz)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Ugye az hivatalosan készül már , más kérdés, hogy szerintem bőven 1-2 év mire kapunk belőle valamit.
-
HELLAFLUSH
őstag
Max Payne Remake-nek jobban örülnék.
-
Jakesz
addikt
Előrendelés mikor indul?
Ezt instant elő fogom rendelni, pedig aztán egy jó ideje játékot már nem veszek, egyedül a GTA VI és majd a The Last of Us Part 3 lesz képes kinyittatni velem a pénztárcát. Minden másra ott a PS Plus Premium. -
AD4MINATOR
nagyúr
Szuper hír, én örülök neki, mégha csak a teaser promoja is ez lényegében

akkor ez lesz az a leak-elt bonnie and clyde féle gta6?
-
Redneck
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Ehh ez igen

-
ledgeri
nagyúr
Szívatják a PC-seket, nyomnák konzolra a népet. Ma ha akarok, játszok az összes GTA-val PC-n... Ezt nem biztos, hogy el lehet mondani bármely konzolról. Ha a konzolrendszer elavul, lehet eladni újból (lásd 5
)
A legutóbbi grafikai nagy update sem jött PC-re még 5-höz, mikor mást is tartalmaz, mint grafika.Mindegy, én elvágyakoztam az 5-ről, míg epicen ingyen meg nem lett... Majd ez is meglesz 2034-ben.

-
MaraTóni
tag
Remélem jövő év közepén már érkezik is. A GTA 5 milliós PC-s eladási számaiból kiindulva pedig nagyon ajánlott h PC-re is azonnal jöjjön és ne rugjanak hatalmas öngólt!
-
Dr. Akula
félisten
Szerintem egyből azt jelentsék be, hogy mikorra csúszik a valós megjelenés.
-
Televan74
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
És hirtelen felére esnek a eladási számok! Végül is bevétel szempontjából egál lesz!
De nem is baj, gépünk majd öt év múlva lesz csak hozzá, mikor már akciós lesz!
-
Fitzgerald
veterán
Nagyon élénk fantáziátok van.
-
-
nanocry
tag
Pletykáltak itt már 1 milliárdos költségvetéssel, ahhoz nagyon nagyot kell gurítania..
-
sittes79
addikt
full kamu
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig erre lehet számítani, jön majd a soon és a stay tuned.

-
ledgeri
nagyúr
Remélném, hogy inkább 4-es fizikájú, mint az 5-ösé, bár a leak videó mást mond...
-
Sirandrish
legenda
-
Segal
veterán
Varjuk.
Bar PC-re gondolom majd csak 26-ban jelenik meg
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt a bejelentés, jövő hónapban trailerszerk: leninjáztak

-
Megtörtént a nagy bejelentés...
December elején trailer. -
wjbhbdux
veterán
Még a tavaly februári "nextgen" update se jött ki PC-re az 5-höz, ha ezt be is jelentik várhatunk jópárévig rá..
-
myckey
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Javallott,
a reményhal miatt
-
myckey
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Folyik a munka !
szóval ne háborgassuk őtet-e
E
Mi szivárog Oriic? folyik az orrod?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
De az már megtörtént a szivárgás után.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Bejelentik hogy "gőzerővel dolgozunk"...
-
Scholes9
nagyúr
Bejelentés, minek? Hogy utána 5 év múlva jelenjen meg a játék?
-
homerhamm
veterán
Aha, persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Horgász topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A tettek bele több alkalommal is új küldetés sorozatokat,
) 2 példányban megvegye a játékot.