Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
bmx powa
tag
hy all. ide szeretném várni mindazokat, akik érdeklődnek ez iránt a ''művészetfajta''fajta iránt.
én nem az igénytelen falfirkákról szeretnék beszélni, amivel a toy*-ok mindent összefirkálnak.
én első művemet pénteken készítettem el, majd rakok fel képeket, nem volt nállam se digi gép, sem pedig telefon. de lesznek képek, nyugi.
ezúton kérnék egy modit, hogyha erre jár, törölje a másik topicot, az telel ett szemetelve, nem érdemes megnyitni. előre is kössz: kiskubai
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest