Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszitan
csendes tag
Sziasztok!
Vettem ma egy Samsung PM961 M2. NVMe SSD-t.
A tervem vele a következő: rendszert tartanék rajta, meg 1-2 gyakran használt játékot.
A kérdésem az lenne, hogyan tudnám ezt megtenni ? Az MBR és GPT nekem még új , SATA III-hoz voltam szokva, annál nem is foglalkoztam ezzel.
Windows 10-es bootolható usb 3.0ás driveot csináltam már, fel is raktam az ssd-re a win10-et, de újraindítás után a bootnál mintha nem látná az egészet, a telepítő meg azt írja hogy eltérő stílus-GPT van, amire nem telepíthetek.Ha valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mit milyen sorrendben csináljak, és mit mi után, azt nagyon megköszönném.
Egy ASUS N751JK laptopon szeretném megoldani a történetet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- League of Legends
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Micron 256GB M.2 NVMe Gen 3 SSD!!
- 2 TB-os kingston sata ssd eladó
- 10TB WD GOLD !!! WD102KRYZ (RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- 10TB WD RED PLUS HDD-k !!! WD101EFBX (RECERTIFIED) merevlemezek!!! Teljesen újak, bontatlanok!!!
- 8TB WD GOLD ! WD8004FRYZ (NEM RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest