- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
gearguy
csendes tag
B+, ez a 2-ás...;)
-
gearguy
csendes tag
Köszi BadGe, mindjárt megnézem.
biker,
Nem tudod, hogy a Legenden tudnám-e használni a Fugawi Europe Streets CD-it? -
gearguy
csendes tag
biker,
Arról esetleg nem tudsz, hogy a Fugawi Europe Streets-el működik-e a Legend?
Gearguy -
gearguy
csendes tag
Nem tud vki ajánlani egy fórumot, ahhol többen is foglalkoznak GPS-szel?
-
gearguy
csendes tag
Erre gondoltam:
[L]http://www.magellangps.com[/L]
A készülék a Meridian Gold, vagy Platinum lenne, a szoftver meg a MapSend Streets Europe:
Enabling tourists, motorists and outdoor enthusiasts to maximize the potential of their GPS technology, the MapSend Streets Europe CD provides the capability to download highly detailed maps into your Meridian™ and MAP 330 family of products. These maps include detailed streets, lakes, rivers, coastlines, parks, railways and points of interest for most of Europe (see coverage below). Map sizes and regions are user selectable and can be customized to meet your needs. Also, create waypoints and routes and then download them directly into your Meridian or MAP 330 for use in the field or save them to your PC. Download your tracks from your GPS handheld to view on Map. Helps plot your current position on detailed map. Use Search function to easily find street addresses, cities, lakes and waterways, parks, airports, bus, railway and ferry stations.
Coverage area includes:
Austria, Belgium, Denmark, Eire, France, Germany, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzeland, and The United Kingdom
Points of interest include:
Cities
Airports
Bus
Railway
Ferry Stations
...és itt lehet olcsón megrendelni őket (Garminokat is):
[L]http://www.gps4fun.com[/L] -
gearguy
csendes tag
Köszi,
Ezek tényleg hasznos infók voltak. Nem is figyeltem, hogy csak a MetroGuide elérhető az eTrex-ekre. Ez komoly dilemma. Lehet, hogy mégis maradok a Magellan Meridian-nal. Abban lehet memóriát bővíteni és EU CD is van hozzá, csak Mo.-ról nem biztos, hogy találok hozzá valamit :( -
gearguy
csendes tag
Igazából csak vmi nagyon komoly probléma tántoríthat el az USA-s beszerzéstől addig, míg ott újonan 200 USD - itthon meg 100.000 Ft-ért adják használtan a Legendet. Annyiért már megkapom a Vista-t EU CD-vel.
-
gearguy
csendes tag
Az amerikaira is fel lehet tölteni ezeket az adatokat és térképeket (az Európa CD is olcsóbb kint, mint itthon), sokat járok az USA-ba is, tudok angolul is... szóval, ha csak ennyi a gond, még mindig olcsóbb ez a megoldás
-
gearguy
csendes tag
Neked milyen készüléked van?
Ez a Biker név elkötelezett kétkerék hívőt takar?
Mert én is szeretem minden formáját, kivéve ha egy tengelyen vannak :( -
gearguy
csendes tag
Ja, és mindenképpen WAAS/EGNOS kompatibilis gépet szeretnék, mert egyszerűbb térképezési munkákhoz is kellene. Viszont ez a leárnyékolási probléma eléggé lehangoló, mert miért ne használná az ember autóban is, ha már van...
-
gearguy
csendes tag
Köszi az infót. Én úgy néz ki, hogy az USA-ból hozatnék a barátommal egy készüléket, mert ott sokkal olcsóbbak (pl. Legend 200$) Viszont nem nagyon tudom eldönteni hogy a Garmin eTrex Vista-t/Legend-et, ill. a Magellan Meridian sorozatból válasszak. Úgy találtam, hogy a Garminhoz több dolgot lehet Magyarországon találni, viszont a Magellán jobban bővíthető. Árban nincs komolyabb eltérés közöttük (max 50$).
Viszont, ha meglesz a GPS végre (kb. március) és még nem lesz meg neked sem a Fugawi + Mo. CD, akkor esetleg közössen belevághatunk... -
gearguy
csendes tag
Éppen navigációs GPS vásárlása előtt állok. Tud-e vki véleményt mondani a következőkről:
Magellan Meridian sorozat
Garmin eTrex Legend, vagy Vista
Vagy tudtok mást ajánlani? -
gearguy
csendes tag
Szia,
Engem is érdekelne ez a 2 szoftver (pláne ennyiért)...
Itt lehet kapni, csak kicsit más az ára:
http://www.garmin.hu/termekek/termekek.php?ID=120
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest