- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
ulmus
csendes tag
Mindenki Fugawit keres, de egyáltalán hallott már róla valaki, hogy bolti vásárlás nélkül hozzájutott volna földi halandó? Ha nem
tévedek ez egy hardverkulcsos program.
ulmus -
biker
nagyúr
passz. a fugawi-val, ha pc-n fut a fugawi, akkor bármilyen térképet fel lehet rakni rá(a pc-re).
még scannelt térképet is, meg rajzoltat is, csak meg kell adni 3db koordinátát a rajzon, meg a vetületi tényezőt(a sík miatt), és már navigálhatsz is! -
gearguy
csendes tag
B+, ez a 2-ás...;)
-
gearguy
csendes tag
Köszi BadGe, mindjárt megnézem.
biker,
Nem tudod, hogy a Legenden tudnám-e használni a Fugawi Europe Streets CD-it? -
gearguy
csendes tag
biker,
Arról esetleg nem tudsz, hogy a Fugawi Europe Streets-el működik-e a Legend?
Gearguy -
gearguy
csendes tag
Nem tud vki ajánlani egy fórumot, ahhol többen is foglalkoznak GPS-szel?
-
gearguy
csendes tag
Erre gondoltam:
[L]http://www.magellangps.com[/L]
A készülék a Meridian Gold, vagy Platinum lenne, a szoftver meg a MapSend Streets Europe:
Enabling tourists, motorists and outdoor enthusiasts to maximize the potential of their GPS technology, the MapSend Streets Europe CD provides the capability to download highly detailed maps into your Meridian™ and MAP 330 family of products. These maps include detailed streets, lakes, rivers, coastlines, parks, railways and points of interest for most of Europe (see coverage below). Map sizes and regions are user selectable and can be customized to meet your needs. Also, create waypoints and routes and then download them directly into your Meridian or MAP 330 for use in the field or save them to your PC. Download your tracks from your GPS handheld to view on Map. Helps plot your current position on detailed map. Use Search function to easily find street addresses, cities, lakes and waterways, parks, airports, bus, railway and ferry stations.
Coverage area includes:
Austria, Belgium, Denmark, Eire, France, Germany, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzeland, and The United Kingdom
Points of interest include:
Cities
Airports
Bus
Railway
Ferry Stations
...és itt lehet olcsón megrendelni őket (Garminokat is):
[L]http://www.gps4fun.com[/L] -
gearguy
csendes tag
Köszi,
Ezek tényleg hasznos infók voltak. Nem is figyeltem, hogy csak a MetroGuide elérhető az eTrex-ekre. Ez komoly dilemma. Lehet, hogy mégis maradok a Magellan Meridian-nal. Abban lehet memóriát bővíteni és EU CD is van hozzá, csak Mo.-ról nem biztos, hogy találok hozzá valamit :( -
biker
nagyúr
kint olcsóbb a pc alkatrész is, azt nem szoktál hoznui??
esetleg notebookot?? -
biker
nagyúr
bocs, de eucd-t nem lehet feltölteni legendre, sem semmilyen etrexre, csak városokat, metroguide cdről. 45.000/ország. mo.meg nincs, így már drága! a garminnál azt mondták, év elején lesz olyan verzió(mo), amit ők fel tudnak rakni etrex legendre, de nem tudják cd-n kiadni. menjünk be, és felrakják. etrex-ben nincs memokard, semmi.
végy inkább e-mapot, arra memcard-ben fel lehet dugni a mo.térképet.
vagy vedd meg a etrex legendet, és itthon töltsd le a legfrissebb hu. szoftvert, az eu-térképpel jön! -
gearguy
csendes tag
Igazából csak vmi nagyon komoly probléma tántoríthat el az USA-s beszerzéstől addig, míg ott újonan 200 USD - itthon meg 100.000 Ft-ért adják használtan a Legendet. Annyiért már megkapom a Vista-t EU CD-vel.
-
gearguy
csendes tag
Az amerikaira is fel lehet tölteni ezeket az adatokat és térképeket (az Európa CD is olcsóbb kint, mint itthon), sokat járok az USA-ba is, tudok angolul is... szóval, ha csak ennyi a gond, még mindig olcsóbb ez a megoldás
-
biker
nagyúr
nekem amúgy semmilyen sincs, főnökömé a legend
ha az usából hozatsz, sorry nem lesz jó, mert nem lesz benne egy kanyi út sem az eu-ból. és angol lesz, pedig már van magyar szoftver. a eu-ban vettben eu térkép van a fontosabb max 2számú utakkal, és minden kis falu is rajta van -
biker
nagyúr
igen, biker=biker, road.
waas is, minden van a legendben, pcre símán megy, jó amúgy, de árnyékoláson az autó belsejét(hátsó ülés)értem. ha a szélvédő alá teszed, megy királyul, csak úgy vezetés közben nem oké, mert messze van(egyes autóknál)
pontossága max 1.2m(asszem)-1200km(asszem), de a garminnál le van írva(http)
hátrány: két duracell ultra = 10 óra használat automata háttérfénnyel, 20 óra anélkül(ill.15mpre állítva) -
gearguy
csendes tag
Neked milyen készüléked van?
Ez a Biker név elkötelezett kétkerék hívőt takar?
Mert én is szeretem minden formáját, kivéve ha egy tengelyen vannak :( -
gearguy
csendes tag
Ja, és mindenképpen WAAS/EGNOS kompatibilis gépet szeretnék, mert egyszerűbb térképezési munkákhoz is kellene. Viszont ez a leárnyékolási probléma eléggé lehangoló, mert miért ne használná az ember autóban is, ha már van...
-
gearguy
csendes tag
Köszi az infót. Én úgy néz ki, hogy az USA-ból hozatnék a barátommal egy készüléket, mert ott sokkal olcsóbbak (pl. Legend 200$) Viszont nem nagyon tudom eldönteni hogy a Garmin eTrex Vista-t/Legend-et, ill. a Magellan Meridian sorozatból válasszak. Úgy találtam, hogy a Garminhoz több dolgot lehet Magyarországon találni, viszont a Magellán jobban bővíthető. Árban nincs komolyabb eltérés közöttük (max 50$).
Viszont, ha meglesz a GPS végre (kb. március) és még nem lesz meg neked sem a Fugawi + Mo. CD, akkor esetleg közössen belevághatunk... -
biker
nagyúr
ha érdekel, lehet hogy tudok egy etrex legendet, 1hónapos, és 100ekb. nem roszz, de terepjáróban leárnyékol, mert nem tud külső antennát kezelni. amúgy pontos, király. aki eladja, ezzel indult a gps-challengen(www.geocities.com/gps_challenge. ha kocsiba kell, inkább emap. vagy aeromap. nézdd meg badge ajánlatát a piazza-ban. amúgy street pilotra is cserélné a tag.
én is láttam a garmin.hu-n az árakat, csak gondoltam, hátha valaki megválna tőle, ez csak irányár volna. legtöbb új készülékben úgyis benne van a térkép, vagy ha ipaq-ot veszel, akkor is egyszerű megoldás van. -
gearguy
csendes tag
Éppen navigációs GPS vásárlása előtt állok. Tud-e vki véleményt mondani a következőkről:
Magellan Meridian sorozat
Garmin eTrex Legend, vagy Vista
Vagy tudtok mást ajánlani? -
gearguy
csendes tag
Szia,
Engem is érdekelne ez a 2 szoftver (pláne ennyiért)...
Itt lehet kapni, csak kicsit más az ára:
http://www.garmin.hu/termekek/termekek.php?ID=120 -
biker
nagyúr
GPS-hez(garmin e-trex) keresek Fugawi3 progit + Magyarország CD-t. 5000.-a két CD-ért. Fontos lenne.
A g7towin megvan, azt ne említsétek. csak a Fugawi kell. dec.28.ig
abrahampeter@vnet.hu
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest