Aktív témák
-
biker
nagyúr
passz. a fugawi-val, ha pc-n fut a fugawi, akkor bármilyen térképet fel lehet rakni rá(a pc-re).
még scannelt térképet is, meg rajzoltat is, csak meg kell adni 3db koordinátát a rajzon, meg a vetületi tényezőt(a sík miatt), és már navigálhatsz is! -
biker
nagyúr
kint olcsóbb a pc alkatrész is, azt nem szoktál hoznui??
esetleg notebookot?? -
biker
nagyúr
bocs, de eucd-t nem lehet feltölteni legendre, sem semmilyen etrexre, csak városokat, metroguide cdről. 45.000/ország. mo.meg nincs, így már drága! a garminnál azt mondták, év elején lesz olyan verzió(mo), amit ők fel tudnak rakni etrex legendre, de nem tudják cd-n kiadni. menjünk be, és felrakják. etrex-ben nincs memokard, semmi.
végy inkább e-mapot, arra memcard-ben fel lehet dugni a mo.térképet.
vagy vedd meg a etrex legendet, és itthon töltsd le a legfrissebb hu. szoftvert, az eu-térképpel jön! -
biker
nagyúr
nekem amúgy semmilyen sincs, főnökömé a legend
ha az usából hozatsz, sorry nem lesz jó, mert nem lesz benne egy kanyi út sem az eu-ból. és angol lesz, pedig már van magyar szoftver. a eu-ban vettben eu térkép van a fontosabb max 2számú utakkal, és minden kis falu is rajta van -
biker
nagyúr
igen, biker=biker, road.
waas is, minden van a legendben, pcre símán megy, jó amúgy, de árnyékoláson az autó belsejét(hátsó ülés)értem. ha a szélvédő alá teszed, megy királyul, csak úgy vezetés közben nem oké, mert messze van(egyes autóknál)
pontossága max 1.2m(asszem)-1200km(asszem), de a garminnál le van írva(http)
hátrány: két duracell ultra = 10 óra használat automata háttérfénnyel, 20 óra anélkül(ill.15mpre állítva) -
biker
nagyúr
ha érdekel, lehet hogy tudok egy etrex legendet, 1hónapos, és 100ekb. nem roszz, de terepjáróban leárnyékol, mert nem tud külső antennát kezelni. amúgy pontos, király. aki eladja, ezzel indult a gps-challengen(www.geocities.com/gps_challenge. ha kocsiba kell, inkább emap. vagy aeromap. nézdd meg badge ajánlatát a piazza-ban. amúgy street pilotra is cserélné a tag.
én is láttam a garmin.hu-n az árakat, csak gondoltam, hátha valaki megválna tőle, ez csak irányár volna. legtöbb új készülékben úgyis benne van a térkép, vagy ha ipaq-ot veszel, akkor is egyszerű megoldás van. -
biker
nagyúr
GPS-hez(garmin e-trex) keresek Fugawi3 progit + Magyarország CD-t. 5000.-a két CD-ért. Fontos lenne.
A g7towin megvan, azt ne említsétek. csak a Fugawi kell. dec.28.ig
abrahampeter@vnet.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Chrome
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest