Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Deathjay^
üzenetére
Nekem már mindegy. igazából úgyis én döntök úgyhogy az lesz amit én akarok

jó ez a phantazi is, csak külön logó kell hozzá, amit vagy szerzel, vagy csináltok. Mármint a csapat többi tagja, mert én sehogy se tudok rajzolni. se gépen, se kézzel. És érzékem sincs hozzá...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én a PH! Fan Club-ra szavazok. ha valaki tud olyat amiben van racing, akkor az is tetszhet.
mindenkit megkérek alkosson véleményt lassan, hétfőre szeretném eldönteni.
szóvalfanclub +
phantazi semleges
egyéb passz. részemrőlörülnék ha kialakulna, mert részemről csinálni szeretném az érdemi munkát. pilótákat átnézni, stratégiát az évre, az első versenyre stb. minél többünknek fel kéne kerülni amatőrbe.szombaton forma1 időmérő előtt ráértek egy cset jellegű megbeszélésre mibbiten pl? vagy utána is jó....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)