Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsza
csendes tag
Tudom, csak gondoltam újoncoknak kéne egy kis pontosítás ezért is örülök, hogy engem is kijavítottatok, kiegészítettetek. Az utóbbi pár szezonban én ritkán fejlesztettem, ezért csak azt tudtam leírni amire emlékeztem.
Egyéb:
Mindenképpen fontos, hogy pilóta tudásával tisztában legyetek, mert a pilóta a kulcsfigura.
Persze számít a kocsi szintje is, pro-tól már a gumigyártó is, de most ebben a szezonban sikeresen megtapasztaltam hiába volt olyan mikor a kocsim 5. legerősebb autó volt a csoportomban yokomama gumival és még technikai igazgatóm is van, mindezek ellenére sem tudtam normális eredményeket elérni. Szóval pilótaválasztásnál figyelni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- BestBuy topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest