- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsza
csendes tag
Tudom, csak gondoltam újoncoknak kéne egy kis pontosítás ezért is örülök, hogy engem is kijavítottatok, kiegészítettetek. Az utóbbi pár szezonban én ritkán fejlesztettem, ezért csak azt tudtam leírni amire emlékeztem.
Egyéb:
Mindenképpen fontos, hogy pilóta tudásával tisztában legyetek, mert a pilóta a kulcsfigura.
Persze számít a kocsi szintje is, pro-tól már a gumigyártó is, de most ebben a szezonban sikeresen megtapasztaltam hiába volt olyan mikor a kocsim 5. legerősebb autó volt a csoportomban yokomama gumival és még technikai igazgatóm is van, mindezek ellenére sem tudtam normális eredményeket elérni. Szóval pilótaválasztásnál figyelni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- Synology routerek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest