- Fujifilm X
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
kovik1989 #185 üzenetére
El kell keserítselek. Ezt a tabletet, már nem sok dologra fogod tudni használni. Nagyon el járt felette az idő.
A 2.1-es android eléggé elavult. Ha találsz hozzá valahol újabb rom-ot, max 2.3 -ig lehet frissíteni, ami már szintén elavult.
Nekem anno Haipad M701 volt, ami annyiban különbözik a g10-től, hogy volt rajta HDMI. Arra tuti volt 2.3, majd szétnézek, hátha még meg van valahol a winyómon.
Itt a topicban nincs belinkelve esetleg valahol a frissítés? -
jFox
addikt
válasz
Bobby G. #182 üzenetére
Nem tudom, nekem G15 volt 2.3-as androiddal, az alapból magyar volt.
De ha telepítve volt rá a magyar nyelv akko gondolom újratelepíthetó, ha legyalulja a factory reset. Ha más nem a morelocal2 -vel a googleapp-okat lehet magyarítani.mod: ha újratelepíted akkor is ugrik minden ami rajta volt.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Kicsit áll ez a topic, megpróbálom feldobni.
Megjelent az Alcor Ace nevű tab-ja. Hogy miért jó ez nekünk?
Kopp ugyanolyan mint a GPad G15.Ahogy nézem a specifikációt: kívül-belül. Egyedül az 5 pontos multitouch ami "újítás" benne, de ugyanúgy Telechip, ugynaúgy 256Mb.
Szóval van esély rá, hogy némi supportot kaphatunk, ha más nem ajánlott programokban.
Talán lesz hozzá moddol FW, ami jó a GPad-ra is....
Viszont érdemes megnézni a linkel oldalon a letöltés rovatot. Van ott egy flash alkalmazás. Nem tudom, hogy jobb-e mint a mit Roxaz -tol kaptunk, de hátha...Este kipróbálom!
mod: most nézem, hogy nem most jelent meg, mert már nem is forgalmazzák.
De a többi igaz lehet. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Van rá esély, hogy lesz HoneyComb vagy ICS GPad-okra?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Valaki próbált már valaki USB stick-el netezni GPad-on?
Kerítettem egy T-s Huawei E1750 modemet. Rádugom, de nem történik semmi.Gondolom fel kéne jönni egy form-nak ami bekéri a pin kódot, vagy legalább jelezni, hogy érzékelte, de semmi. Próbáltam beállitani az APN-t is, de nem menti el.
Az még az érdekes, hogy Win alatt azt mondja róla, hogy E1750, viszont linux alatt az lsusb azt mondja, hogy E1552.
Most akkor melyik? -
jFox
addikt
Roxaz kollégától kaptam egy béta állapotú FlashPlayer-t Telechip-es gépekre. És egész jól működik G15-ös GPad-on.
Igaz csak a beépített böngészővel és a Maxthon browser-rel sikerült működésre bírni. Egy kicsit lassú is de hátha a végleges már jobb lesz.
És már megy a kedvenc pizzásom weboldala is.
Ezer hála Roxaz.
-
-
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
De, hogy dögleszti be a wi-fi kapcsolatomat a gugli? Van hogy csak az segít, hogy teljesen leáramtalanítom a kütyüt.
Tehát ha használtam a Market-et és ledöglött, utána már más sem megy csak ha kínlódok a wifi-vel egy 1/4-órát, hogy újra legyen kapcsolat. Ja és nem megszakad, mert a WiFi settings-nél azt írja, hogy Connected, van IP címem is meg minden, csak épp adatáramlás nincs.(Bár van, hogy be -sem tudok lépni a WiFi settings-be, mert azt írja, hogy nem válaszol. Ilyenkor kell áramtalanítani.)
-
jFox
addikt
Nem lett jó 2.1-el sem.
uh. vissza tettem a 2.3-at. Lehet, hogy a router-em vacakol, bár notebookkal hibátlanul adja a net-et.
A tablet-en is csak/főleg akkor szokta eldobni, ha a Market-et használom, meg néha YouTibe-nál.
Ha csak webezek, levelezek, iwiw, stb. akkor működik jól.
-
jFox
addikt
Flash plugint sikerült már valakinek rávarázsolni ilyen telechip procis kütyüre?
-
jFox
addikt
Ide is beírom, mert hasonló a kütyü:
Nemrég frissítettem a Haipad M701-em 2.3-as droidra. Más próbálozott már ilyesmi művelettel? Nekem azóta a Wifi vacakaol. De érdekels hogy csak akkor,ha YouTub-ozni akarok, vagy a Market-et használom.
Egyszerűen lerohad és csak az segít, ha lekapcsolódom az AP-ról és újra visszakapcsolódom.
-
jFox
addikt
Taláttam 2.2-es ROM-ot, a Haipad M701-re. (Ami elvileg ua. mint a GPad G10. Legalább is ez alapján.)
Érdekes, hogy csak a kínai oldalon lehet elérni, az angol nyelvűn nem.
Vajon ez csak kínai nyelvű lehet? Esetleg még ez is csak béta?
Nem nagyon beszél kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest