- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibigo
újonc
Sziasztok! Senki nem próbálta type-c/hdmi kábellel összekötni kamerát a tv-vel?
-
Tibigo
újonc
Sziasztok! usb type-c /hdmi kábelt keresek a go pro 8 kamerámhoz! Tv-vel szeretném összeköt! Fog működni!? Addig nem merek venni,6-8 ezer forintot nem szeretnék kidobni az ablakon! Tapasztalat valakinek? Köszönöm
-
Tibigo
újonc
Szia! Köszi
ma kicsit teszteltem! Mind három funkcióbol van amit nem akar a tv-ém! Time Lapse-ból a Nigth Laps-ot,Fotókból a Live Burt-t nem játsza le,a videók közűl meg a Slo-mo-t! nem értem! Figyelek mindenhol 1080! De van olyan mód,ahol a második számot nem ajálja fel változtatásra,60/30/25...!
-
Tibigo
újonc
Nagyon szépen köszönöm!!!!! Minden infót szivesen veszek,újszülöttnek minden vicc új!
Köszi!! Sajna már az elején olyan gondba futottam bele,hogy mivel a Tv-ém csak full hd-s,gondoltam 1080 ra állítok mindenhol a felbontást,és volt amit nem játszott le a tv!
"Nem támogatott fájl formátum" És köszöni ,nem!
-
Tibigo
újonc
Szia! Pár napja jött meg nekem is a gopro 8. Teljesen kezdő vagyok,keresgéltem a netem valami profi beállítási utmutatót,de nem leltem! rengeteg adat van amit be kell lőni a jó felvételekhez! ha Tudsz,vagy ha valaki tud segíteni,írjon. Köszi! És milyen pc programmal lehet vágni a videókat,fotókat? Sajna nekem még csak 1080-as tv-ém van! Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged