- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibigo
újonc
Sziasztok! Senki nem próbálta type-c/hdmi kábellel összekötni kamerát a tv-vel?
-
Tibigo
újonc
Sziasztok! usb type-c /hdmi kábelt keresek a go pro 8 kamerámhoz! Tv-vel szeretném összeköt! Fog működni!? Addig nem merek venni,6-8 ezer forintot nem szeretnék kidobni az ablakon! Tapasztalat valakinek? Köszönöm
-
Tibigo
újonc
Szia! Köszi ma kicsit teszteltem! Mind három funkcióbol van amit nem akar a tv-ém! Time Lapse-ból a Nigth Laps-ot,Fotókból a Live Burt-t nem játsza le,a videók közűl meg a Slo-mo-t! nem értem! Figyelek mindenhol 1080! De van olyan mód,ahol a második számot nem ajálja fel változtatásra,60/30/25...!
-
Tibigo
újonc
Nagyon szépen köszönöm!!!!! Minden infót szivesen veszek,újszülöttnek minden vicc új! Köszi!! Sajna már az elején olyan gondba futottam bele,hogy mivel a Tv-ém csak full hd-s,gondoltam 1080 ra állítok mindenhol a felbontást,és volt amit nem játszott le a tv! "Nem támogatott fájl formátum" És köszöni ,nem!
-
Tibigo
újonc
Szia! Pár napja jött meg nekem is a gopro 8. Teljesen kezdő vagyok,keresgéltem a netem valami profi beállítási utmutatót,de nem leltem! rengeteg adat van amit be kell lőni a jó felvételekhez! ha Tudsz,vagy ha valaki tud segíteni,írjon. Köszi! És milyen pc programmal lehet vágni a videókat,fotókat? Sajna nekem még csak 1080-as tv-ém van! Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest