- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
zgospel #2603 üzenetére
egyszerusitek, nem ertem mi olyan bonyolult ezen:
gopro 7 elfogadhato szelzaj ugyanolyan korulmenyek kozott
gopro 8 csak a zajt hallodha az egyiknel mukodott, a masiknal miert nem? pontosan tudom hogy kellene mukodnie, es milyen szinten. nem tulzott elvarasaim vannak - az elfogadhato es a shit kozott van par arnyalat meg.
amugy a windsockot epp a gopro oldalan ajanlottak.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
zgospel #2603 üzenetére
A probléma azzal van, hogy a csávó nem tud olyan dolgokat elfogadni amik tök természetesek.
Melegedés:
Mi nem melegszik manapság gyerekek?
Telefon, VGA, CPU, fényképezőgép (videó felvétel közbe), kézi kamera, menetrögzítő kamera, gimbal motor mind melegszik miközben "dolgoznak".
Az, hogy ő személy szerint unatkozik és méregeti a melegedést rajta az egyéni problémája.
Anno jelent meg olyan ATI VGA aminek 85-95 fok volt az üzemi hője még is sokan megvették és használták naponta. Azt tönkre ment? Nem. Mai napig mennek.
Üzemi hőmérsékletekről beszélünk emberek... üzemi. Mit kell ezen méregetni?
Felrobban hát persze felrobban.... mintha csak erről szólna az internet hogy a GoPro-k felrobbannak sorozatosan a nyáron.
Az az igazság, hogy nektek nem való semmi.
Ha sapkám van az a baj, ha nincs sapkám az a baj.Szélzaj:
Még jó, hogy van szélzaj hisz a mikrofonokon nincsen semmiféle szélzaj védő.
Továbbá én eddig minden mikrofonnal rendelkező eszközömön tapasztaltam szélzajt ha kint használtam. Most mindet küldjem vissza mert szélzaj van? A DJI Action-nak is lesz szélzaja elhihetitek.Pixel hiba:
Egyértelműen gariztatni kell aztán el kell adni és venni más gyártótól egy akció kamerát.Amikor megjelent a Hero 8 nekem is az volt az első, hogy videókat néztem róla Hero 7 vs Hero 8.
Mindenben jobb a Hero 8 még a hangminőségben is.És akkor a hab a tortán, hogy ezeket az akciókamerákat a többség nem azért veszi, hogy a hangot hallgassák rajta.
Benne van a nevében, hogy akciókamera nem a hang a lényege.
Ha rendes hang kell csatolj rá külső mikrofont vagy vegyél olyan eszközt amit arra találtak fel, hogy pro videókat vegyél fel vele profi hangminőségben, szélzaj mentesen.Csak azt ne mondjátok, hogy víz alatt is van szélzaj mert akkor itt kapok agyfa.zt...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest