Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Egérpad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
"100x elmondták hogy hosszú távra terveznek, akárhogy is lesz. "
Százszor? Akkor az komoly.
Egyébként ritkán látni olyan induló szolgáltatást, ahol azzal igyekeznének előfizetőt szerezni, hogy azt mondanák, hogy hááát, invesztálj bele, aztán úgyis lelőjük gyorsan. Úgy gondolom, általában a platform örökkévalóságát és elsőségét szokás hirdetni ilyenkor, de nem zárom ki hogy van ellenpélda."a Capcom 10 milliót kapott zsebbe"
Hű, csak úgy zsebbe? Ez elég komolyan hangzik. Nem semmi, hogy mik vannak."Te komolyan azt képzeled majd itt elkövetik azt amit előtte soha"
Elég sok google szolgáltatás leállításra került már, ez sem fog örökké menni valószínűleg. Sőt mint írtam, regionális elérhetőség is lehet későbbiekben változó. Nem azt írtam, hogy holnap leáll, de amiről beszélek, az egy érthető dilemma."Te meg jössz és elereszted hogy máshol olcsóbb giga akcióban...
Aki nem az igazat mondja az hazudik nem?"
Vagy téved. Mint például te éppen most. Ugyanis ha visszaolvasol, én ilyet nem mondtam, összetévesztesz mással. De tévedés persze előfordul, éppen ezért nem jó, ha az ember elragadtatja magát."Nem mondtam hogy ez az ultimate solution. Van előnye meg hátránya. Mindenki eldönti neki mi éri meg."
Igen így, ebben teljesen egyetértek veled.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amazon Prime Video
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Modellvasút topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest