Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1245 üzenetére
5 éve használom különböző telefonokon, alig lesz tőle bumszlibb a telefon. Viszont nem csúszik, jól véd (esett már le betonra a Pixel 9-em, nem lett semmi baja), jó minőségű.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1222 üzenetére
Jól gondolod.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1213 üzenetére
Akkor passz, nekem a legújabb frissítése van fent pedig.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1211 üzenetére
Contacts - 3 pötty menü jobb felül, settings, display options.
-
bedibazsa
senior tag
-
bedibazsa
senior tag
válasz
phoenix64 #1177 üzenetére
P7, P8 után váltottam P9-re. Egyik sem Pro, sima verzió. A P7-8 hulladék volt, melegedtek, rossz készenléti idő, béna ujjlenyomat-olvasó. A P9 kifejezetten jó, gyorsabb, jó üzemidő, melegedéssel nem volt bajom. Játszani nem játszom, ebben nem tudom, milyen. De szerintem évekig fogom használni ezt a telefont, annyira szeretem. Ha játékra kell, lehet, hogy jobban jársz valami Snapdragonos telefonnal.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MikeWazowski #1155 üzenetére
Nekem random kínai üvegfóliám van, ez is jól működik, de fólia nélkül 100%-os volt a pontossága, most olyan 90. Spigen fólia jobb lenne, illetve azok, amik írják, hogy Made for Pixel - vagy ilyesmi.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
kisdobos0111 #1066 üzenetére
Nálam ékezettel és anélkül is működik.
-
bedibazsa
senior tag
Utolsó ezzel kapcsolatos gondolat, nem akarok senkit fárasztani. Valószínűleg frissíteni kell a play szolgáltatásokat a decemberi update-re, de nálam az utolsó elérhető októberi. Valószínűleg ezután működni fog.
-
bedibazsa
senior tag
Pixel 9-en megjött a decemberi feature drop, de ismét nem tartalmazza a töltési limitet, pedig vártam. Be volt harangozva, hogy most jön, de semmi.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
handsupzsoll #773 üzenetére
Nem gáz, csak az OIS.
-
bedibazsa
senior tag
Van, aki Pixel 8-ról váltott Pixel 9-re? Mennyire javult az üzemidő, illetve a készenléti fogyasztás? P8-ason ez eléggé gatya mobilneten.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Hieronymus #538 üzenetére
Google Play-en keresztül vagy hogyan?
-
bedibazsa
senior tag
Akkor én vagyok az egyetlen, akinek bőven elég a 128gb és nem venne nagyobbat.
Szerencsére a nagyobb igényekre létezik nagyobb tárhely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek kamerákkal, ám szűk tárhellyel érkezett hazánkba a legjobb referenciamobil.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest