Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
T. I.
senior tag
válasz Elit3Zotya #198 üzenetére
Üdv!
256os vagy 512es P8P-t honnan, melyik webshopból lehet / érdemes rendelni? (Az árgép meg az árukereső alapján elég szegényes itthon a kínálat.) -
addikt
Igyekszem majd csinálni egy ilyen összehasonlítást is. 😉
Az egyik legjobb fotós a magic 5 pro szerintem, de az ultraszéles és a zoomot érzem gyengébbnek a Honorban.
Színek is élethűbbnek tűnnek, na meg az 50mp-es képek szerintem sokkal jobbak a pixelen, de majd elválik.Ahogy látom a fotós topikban, nálad már szinte minden telefon volt tavaly.
Igen, tavaly is megfordult egy pár teló nálam.Mint telefon is nagyon jó a Honor, erősebb is a pixelnél hardveresen, játékokban biztosan jobb is.
De a minden napokban nem érzek különbséget a többihez képest sem.
Sőt, ez a gyári 14-es felület, szvsz jobb is kicsit mint a többi.
Kijelző is brutális a honorban, de a pixel kijelzőjét még annál is jobban érzem.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Helltak
őstag
válasz Elit3Zotya #196 üzenetére
Olyat még nem csináltam, egyelőre csak benti képeim vannak a gyerekekről nagyrészt. 🙃
Igyekszem majd csinálni egy ilyen összehasonlítást is. 😉Ahogy látom a fotós topikban, nálad már szinte minden telefon volt tavaly.
Oneplus 12
-
addikt
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Két napja használok egy P8 Pro-t, eddig nagyon tetszik! P7 Pro-m volt, azzal nem voltam egyáltalán megelégedve.. melegedett, gyenge üzemidő..
Honor Magic5 Pro mellé vettem, de úgy fest megtartom és mennie kell..Oneplus 12
-
Comicboy
csendes tag
Igen, köszi láttam a linkelt fóliát, csak ha minden igaz az időközben kifogyott (sima 8-asra ugyan még van, de gondoltam azért még körbenézek), meg a fólia szélén lévő fekete csík némiképp el is bizonytalanított. Az általánosan ilyen, vagy csak ezen a típusú fólián? Zavaró egyáltalán?
-
Nagya21
addikt
válasz Comicboy #190 üzenetére
HAli!
185-ős hozzászólásom.....
És mostmár az Aliról is úton vannak a tokok+fóliák+üvegek.....
Én bumper tokkal használom (perpill fóliával), de az üveget jobban preferálom, majd cserélem ha kell.
Tok kell rá, mert nagyon szökős magába a ketyere.....
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Comicboy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem tegnap jött meg az alzától az új Pixel 8-am és hát meglehetősen dúl a szerelem. Évek óta szemeztem már a pixelekkel, de csak most sikerült rászánnom magam, ami az első benyomások alapján abszolút megérte (nekem pont ideális méret, varázslatos szoftver funkciók és stock android + gyönyörű kijelző és kamera).
Azt szeretném viszont kérdezni, hogy aki szerzett már be képernyővédő (lehetőleg üveg) fóliát az honnan és milyet vett?
Előre is köszi!
-
addikt
Tényleg van, de eddig videónál nem vettem észre hogy gatya lenne a hangfelvétellel, bár nekem kivan kapcsolva a audiozoom, lehet akkor lenne jobban szerepe, de én azt a funkciót nem szeretem egyik márkánál sem nagyon.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Nagya21
addikt
válasz Elit3Zotya #186 üzenetére
HAli!
Igen jó lehet ez a lencsevédő, de a két kamera között az a luk, nem egy mikrofon véletlenül?
Mert akkor azt takarja a védő.
-
addikt
Hasonló kameravédő van nekem rajta, ront kicsit a képek minőségén, de pixelre kötelező szerintem, mert nagyon könnyen meglehetett karcolni az elődök kamera szigeteit, gondolom itt sem lenne másképp.
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
HAli Mindenki!
Most jött meg az alzától a csomagom, üvegfólia.
Van még nekik, és ezen az áron best buy......
[link]
-
addikt
Video boost teszt. [link]
-
addikt
-
szkorhetz
őstag
válasz mediumgecso #178 üzenetére
Német amazon se és jóval olcsóbb.
[link] Mailboxde-vel jössz ki igazán jól. -
gilfoyle
őstag
válasz mediumgecso #174 üzenetére
Honnan rendeled?
-
Nagya21
addikt
válasz mediumgecso #174 üzenetére
Hali!
Reggel 5 kor vettem le a töltőről, es most perpill 19.35 itt tartunk, szal jó az üzemidő.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
mediumgecso
őstag
válasz Elit3Zotya #173 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors és kimerítő választ, úgy érzem segítettél dönteni, bele merek vágni
Nekem is a kamera, kijelző a legfontosabb.
S24 ultra nem játszik, vegytiszta android kell nekem, oneui nem adja nekem, sem az iOS...
Még1x köszönöm, hamarosan rendelem és csatlakozom.Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
addikt
válasz mediumgecso #172 üzenetére
Helló.!
Aksi idővel elégedett vagy?
Nekem simán kibír 1 napot még nagy fényerővel használva is.
Melegedést tapasztalsz közösségi, navi, youtube, stb közben?
Yt,facebook,tiktok,navi(minden napi használat) ezek alatt nekem semennyire nem melegszik, de egyébként sem jellemző, én még nem vettem észre hogy melegedne, de én nem játszom telefonon, így azt nem tudom akkor milyen lehet.Én 15 pro max és e között vacillálok de nagyon...iphone-t ismerem, most elég sz*r az iOS,
Nekem volt előtte 15 pro, hardveresen nagyon egyben van, de az ios-t nem tudtam megszokni a kényelmetlen felület miatt, mintha direkt akarna kényelmetlen lenni, ha valakinek bejön így is, akkor egy nagyon jó bika készüléket kap.Hangszóró produkál mély hangokat is ugye?
Hangosnak nagyon hangos az biztos, de egy iphone vagy xperia szebben szól.Ennyi idő távlatából mennyire ajánlanád a 8 pro-t?
Mindegyik márka csúcs telója többe kerül, igaz hardver azokban erősebb, de nem érzed az optimalizált rendszer miatt a különbséget.
Vannak mikro laggok itt ott, de nálam 15 pro-n is volt igaz kevesebb(pl widgetek előhívásánál)
Xperia 1-5- használtam vele párhuzamosan kb 1 hétig, egy hangyányit az gyorsabb volt, de csak egymás mellett lehetett érezni, nagyon minimális eltérésekkel.
Kihozták a maximumot ebből a szarosgatya exynos-ból.
Hívásokkal sincs nálam semmi probléma, sőt az nagyon jó minőségű és a térerővel is rendben van.Nekem a kamera és a kijelző a legfontosabb, ezekben pedig jelenleg az egyik legerősebb a piacon.
Kijelzője az egyik legjobb jelenleg, a hdr videók brutálisan néznek ki rajta. 15 pro max és s23 ultra is gyengébb kijelzőben.
Kamera szokásosan pixel szintű, de itt most sikerült egy picit azért fejlődni.
Minden kamera fejlődött, főleg az ultraszéles, de a zoom kamera is érezhetően jobb lett.
Lett pro és 50mp-es mód is. Itt jól látszik mik azok amikben jobb lett, lényegében minden területen egy kicsit. [link]Szerintem megéri az árát, de érdemes lehet megvárni a most megjelenő s24 ultrát is, mert tuti nagyon jó teló lesz, igaz sokkal többe fog kerülni a pixelnél és a kamera is garantáltan gyengébb lesz.
-
mediumgecso
őstag
válasz Elit3Zotya #146 üzenetére
Szia!
Ennyi idő távlatából mennyire ajánlanád a 8 pro-t?
Aksi idővel elégedett vagy? Melegedést tapasztalsz közösségi, navi, youtube, stb közben?
Én 15 pro max és e között vacillálok de nagyon...iphone-t ismerem, most elég sz*r az iOS, és jobban is tetszik a rendszer és telefon is.
Hangszóró produkál mély hangokat is ugye?Köszönöm válaszodat
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Nagya21
addikt
válasz Zsolt,72 #166 üzenetére
Hali!
Szfváron az enyémet megnyomkodhatod ha akarod....(huh ez így eléggé kétértelmű lett ) a telefonra gondoltam
Megjött a tok-fólia a Gizzmo-tól.
Végre nem akar kiesni a kezemből.......
Ha valaki rendelne, őket maximálisan ajánlom, gyorsak, kari előtt megjött volna, de az automata címzés nem írta rá a házszámot, a posta vissza vitte, ingyen újra feladták, ma megjött.
Az ujjlenyomat olvasó így érzékenyítve, még mindég jó........
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz scincole #165 üzenetére
Hali,
nem írtad, hogy az ország mely szegletében vagy, így nem tudni, tényleg Bécs-e a legközelebbi üzlet.
A PartNero hirdeti [link] , hogy forgalmazza. Nekik van budapesti üzletük: [link]
Hívd fel őket, van-e készleten vagy bemutató darabjuk akad-e. Írhatsz nekik a Facebook oldalukra is, 10 órakor nyitnak.
[ Szerkesztve ]
-
scincole
csendes tag
Hali
Vásárlás előtt kézbe venni, megnyomkodni hol van rá lehetőség a legközelebb? Bécsi MediaMarkt? -
Nagya21
addikt
Hali!
Határozottan jobb lett az érintés érzékenység.....
Már nincs az, hogy nem ismeri fel.
-
addikt
-
Nagya21
addikt
Hali!
Én meg már idegbajt kapok az ujjlenyomat miatt......ebből a szempontból az oppo-xiaomi jobb, már 3* adtam meg a hüvelykemet.
Na most bekapcsoltam ezt az érzékenyítést, kíváncsi leszek, védő fólia/üveg egyenlőre nincs, úton van.
-
ghiottone
nagyúr
válasz tomboy0013 #159 üzenetére
Nekem párszor azért tévesztett. 8 Pro már jobb. Érezhető azért, hogy csiszolnak a szenzorokon évről-évre.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
addikt
-
ghiottone
nagyúr
válasz Elit3Zotya #156 üzenetére
Pedig a korábbi 6-os, 7-esekhez képest már alapból is jobban muzsikál az üvegfóliákkal.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
addikt
Ma találtam ezt és bekapcsoltam, szerintem érezhetően jobb lett az újlenyomat érzékelése.
Nekem üvegfólia van rajta.
-
vacs
veterán
#AKCIÓ
Pixelhez is jó szolgálatot tehet, tud duplakoppos lezárást is pl!
Az egyik legnépszerűbb androidos launcher (kezdőképernyő alkalmazás),
a Nova Launcher Prime most nagyon akciósan csak 19 Ft: [link](én 2015 karácsonykor 125 Ft-ért vettem )
(^)(>.<)(^)
-
MC Pite
veterán
Nincs vele tapasztalatom, Garminok mennek oda-vissza.
Samsungokkal meg xiaomikkal meg mindig csak szopok, nem szeretem a cuccaikat.
Samsungos app cache és adatok törlése, új párosítás?Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
SkyS1gn
félisten
Srácok, agyfaszt kapok már, telefont cseréltem Oneplus 8 pro - Pixel 8 Pro és az hagyján hogy nem tudta átvinni az órát resetelés nélkül, tegnap reseteltem és megint elfelejtette...és megint resetelést kér, transfer errort ír. Ekkora egy rakás xart.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
addikt
Nálam ilyen az aksi.
Ebben minden volt, és többnyire max fényerő.Itt ott pici laggok vannak(Sony-hoz képest), de elégedett vagyok a sebességével is egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Pár kép. [link]
-
addikt
-
aktív tag
válasz Elit3Zotya #142 üzenetére
Jó látni, hogy rendeződött (hamar “adta magát” a megoldás nálad), mert ugye alapesetben nem így kell működnie, mint amilyen nyűgje volt.
-
addikt
válasz Elit3Zotya #141 üzenetére
Közben már újra is raktam, xperiáról költöztem és az kavarhatott be, most minden patent.
-
addikt
Ha csináltok egy képet, nektek is ezer évig mutatja, hogy a képet dolgozza fel..?
Mármint addig amíg nem indítom újra a kamera alkalmazást, addig nem is tud végezni vele.
Mintha egy bugos gcam lenne..
És olyan is van, hogy a kameraalkalmazásban ha törölni akarok egy képet, azt írja, nem sikerült a kukába helyezni.
Ott is külön be kell menni a google fotókba és ott tudom törölni, nektek is ilyen..?
Minden alkalmazás frissítve van a play áruházban.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egy kis összehasonlítás. [link]
-
doooo
veterán
válasz Elit3Zotya #137 üzenetére
"Az hogy ki gyártja sosem érdekelt, a lényeg hogy melyiket látom jobbnak, de ebbe sem vagyunk egyformák neked ez is számít. "
Nem igazán számít, csak miattad hangsúlyoztam ki, tudtam, hogy értékelni fogod.
Az S24-ekbe amúgy már gyakorlatilag evidens, hogy kb. pont ugyanilyen kerül majd, mint ebbe a Pixelbe. Legalább ilyen (az Ultrába biztosan). -
Nagya21
addikt
Na ehun e a teszt.
link
-
addikt
Ahány ember annyi szokás, nekem fontos a manuális, mert felteszem maxra és így nem változnak a színek mint sokszor automatikusban pl mint a 23 ultra.
Így összehasonlítva jobban kiadja, hogy melyik telónak szebb a képe egymás mellé rakva.
De nekem kamera alkalmazás keresőn is számít, hogy nem torzulnak a színek.
Sok szempont van, mind máshogy kezeli a fényerőt.
Pl HDR videók kezelése, amiben a xiaomit látom a legjobbnak.Az hogy ki gyártja sosem érdekelt, a lényeg hogy melyiket látom jobbnak, de ebbe sem vagyunk egyformák neked ez is számít.
RemélemRemélem az s24-be sikerül végre valami jobbat rakni, és nem verik el idén is.
-
Nagya21
addikt
válasz Elit3Zotya #132 üzenetére
Hali!
A tok+ a kijelzővédő holnap jön, a teló meg holnapután.....
Boldog karit.......
Üdv Nagya
Ui: youtubon van egy csajjal egy teszt, samu, alma, pixel összehasonlító, érdemes megnézni.[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz Elit3Zotya #134 üzenetére
Szerintem nem számít a manuális max fényerő egy bizonyos szint felett, mert beltérben mindenképp vakítanak, kültéren meg automatikusan feljebb tolják, kérés nélkül. De amúgy attól független nagyon szép számokat tud (ez az újabb Samsung képernyő), az automatája is magasabb az S23U-nál is, és persze a 13 Ultránál is.
-
addikt
-
doooo
veterán
válasz Elit3Zotya #131 üzenetére
Tehát ha idén sikerült beérniük, akkor nem előzte meg a korát.
Kicsit sem. Az nem megelőzés, hogy 1 hónappal előbb bemutatják, mint a konkurenseket. Olyan hw-rel, ami nem is egyedi, ami házon belül sem az.
Az Oppo meg az OP pedig még külön futottak anno (legalábbis ezt mondták kínai barátaink, ők meg csak nem hazudnak, ezt remélem nem gondolod így viccből sem ; alaposan különböztek is a mobilok, kivéve abban, hogy a Samsungtól megvették ugyanazt a képernyőt).
És valóban zárjuk ezt le. Unalmas már újra meg újra tényekkel megcáfolni minden nagyzolós kijelentést egy lassan 4 éves mobilról.
Sok sikert az új Pixeledhez (ami nem előzi meg a korát, csak szimplán egy jó mobil)! -
addikt
Meg is érkezett a Jézuska
-
addikt
Azt írtam kicsit meghaladta a korát, nem azt hogy évekkel, bár azt a kijelzőt, volt 1 év is aszem mire más tudott hasonlót(a 8 pro ugyan ez a márka más néven, de nyilván ezt te is tudod, csak direkt elfelejtetted. )
Senki nem tudott olyan fejlett csomagot egybe adni akkor..
Nyilván fáj ez neked, mert szegény samsung abban az évben, durván lemaradt sajnos.
Ahogy az általad felsorolt összes telefon is, még a 8 pro is.(5x zoom kamera)13 ultrát meg ne is említsd, nem akarom felsorolni hardveresen miben jobb egy s23 ultrától, mert 1 nap kevés lenne leírni.
De szerencsére a többi gyártónak idén sikerül beérnie.
Nincs több off részemről, ez egy pixel topik, ha azzal kapcsolatban szeretnél kérdezni valamit szívesen válaszolok.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
doooo
veterán
válasz Elit3Zotya #122 üzenetére
Mit számít a papíron levő kamerás hw (amiben nem volt kiemelkedő, nem tudom ezt hogyan cáfolhatnád, hisz tény), amikor a képek minőségében nem volt a legjobb (az összképet nézve semmiképp)?
Vagy legjobb esetben is osztotta a helyét (és ha osztja a helyét, akkor miért lehetne a "korát megelőzőnek" mondani)?
Miért használsz mindig olyan kifejezéseket, amik szimplán nem igazak? Se papíron, se a valóságban? Ha valami a korát megelőzi, az azt jelenti, hogy semmi hasonló nincs éveken keresztül (de minimum egy teljes generáción keresztül). Egész mobilokat eleve nem lehet ebbe a kategóriába sorolni, max egyes hw-elemeiket. De azon a nyamvadt Oppon még ilyenek sem voltak. A 12S/13 Ultrán sincsenek.
Jelen teszt alanyán sincsenek.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz tomboy0013 #127 üzenetére
Hát ja....
De mondjuk nem ma kezdték.....
AzOppo-t egy bedőlős cégtől vettem, de a teló birja (halleluja)
A coolmobile 2019 óta van......azt majmeglátjuk.....
-
Nagya21
addikt
Hali!
Honor magic 5 pro, Oppo find x5pro, xiaomi 13tpro, oneplus 11 volt a kalapban.
Nálam a samu, iphone eleve kiesik.
A kamera rendszer+ a legendásan jó google utómunka. A 7 év frissítés+ alkatrész ellátottság döntött.
Nemtudom jól döntöttem e, hogy a coolmobiltól rendeltem, majd meglátjuk.
-
addikt
-
doooo
veterán
válasz Elit3Zotya #120 üzenetére
Cserébe ugyanúgy valós, periszkópos 4x optikai zoom volt, jobb minőségben (amiből szépen kijött az 5x is). A fókusz kétségtelenül rossz volt (a főkamerán), azért került aztán lézer a későbbi modellekbe, ami ezt azonnal orvosolta (önmagában a kamera ettől még kétségtelenül jó volt). A 120Hz meg az Exynos miatt volt csak FHD-n, a képernyő önmagában nem volt korlátozva, és mindenben a csúcsok csúcsa volt (és az Oppoban is Samsung volt amúgy is).
Na de nem csak S20U létezett akkor, volt P30P, Mate30P, Vivo X30Pro, OP8, P40P, Mi 10 Pro, stb, mindben lehetett találni hasonló kamerákat és/vagy képernyőket.
A lényeg, egyik paraméterében sem volt teljesen egyedi, korát meghaladó ajánlat. Azt hozta, amit akkoriban mindegyik konkurens (volt, amiben dobogós volt, volt, amiben hátránya volt, semmi különös összességében, mondhatni szépen hozta a kötelezőt).Szóval valóban pont annyira előzte meg a korát, mint a két Xiaomi Ultra mostanában. Semennyire.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen úgy..
Az a 2 nagyméretű 48mp-es szenzor, akkor nagyon jó volt, és mellé valós 5x optikai zoom.
Tudod itt az s20 ultra volt az ellenfele, ami nem tudott csak digitálisan 5x zoomot és nem tudott fókuszálni a főkamera sem normálisan(volt 20 ultrám, hidd el így volt)
Vagy pl nem tudott QHD felbontáson 120hz-t, csak a FrédiBéni 60hz-t.
Minden idők legcsövesebb exynosáról meg ne is beszéljünk az exynos 990, és még képesek voltak az újabb Note 20 ultrába is ezt tenni..Direkt csak a Samsungot említettem ellenfélnek, mert tudom nálad az a mérce..
-
doooo
veterán
válasz Elit3Zotya #114 üzenetére
Úgy haladta meg kamerákban a korát, mint a 13 Ultra most (nemrég arra mondtad ezt pár másik topicban, ja meg a 12S Ultrára is)?
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz Elit3Zotya #114 üzenetére
Hali!
2 éve vettem, szürkeimportosan nem akaródzott frissülnie, de méltányosságból segitett az Oppo magyarország.
Igen kamerában nagyon meghaladta a korát, az Oppo talán most ad majd ki hasonló tudásut.
Ezért is keresetem szigorúan periszkopos kamerával felszerelt telefont, a Pixel jött ki gyöztesen a nézett készülékek között.
Ezért az Oppo marad meg tartalék telónak, a Xiaomi meg megy a háztól.
-
addikt
-
Nagya21
addikt
HAli!
Jövő héten én is csatlakozok a klubba.
Egy Oppo find x2 pro-t, és egy Xiaomi 12T-fog váltani.
-
judas13
addikt
válasz tomboy0013 #95 üzenetére
Máskor is amúgy de az egy vélemény volt.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
addikt
Ezt néztétek már..? [link]
Elég látványos a javulás.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
MC Pite
veterán
Céges saját A41, A52, A53, és 2 ismi 21FE és S22-je alapján. Lehet más tapasztalatod, véleményed, ez az enyém
Inkább vettem saját pénzből magamnak telefont (P6a, P7a), mint hogy a céges (A-s, laggolóbajnok) samut használjam ingyen (akár szervizeltetés idejére). Kinek a pap, kinek a papné.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Hallosz
senior tag
Magam is ezért kedvelem. -
MC Pite
veterán
Egs.
Samsungból indulsz ki, elnézzük. Ehhez nem kell unatkozni, mert nem kell bloatwaret írtani, nem kell tökölni hogy élethűek legyenek a képek, googlezni hogy hova tettek el opciókat a menüben, nem kell megvárni nyáron míg visszahül és újra látható lesz a kijelző, nincs tele gyárinál rosszabb appal (a gyáriak is foglalják a helyet és a ramot!), nincs szopás AA-val, nincsenek ...khm keleti izlésvilág szerinti ikonok és a rendes kinézetre se kell időt pazarolni, nincs extra szívás apokkal (plngoogle photos törlési ablaka), nincsenek kérdés nélkül feltelepülő appok, stb.
Ez csak működik.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
vacs
veterán
válasz Drakmusz #101 üzenetére
Sokszor pedig itt a fórumban kérdeznek, mert arra meg lusták, hogy googleben 2 perc alatt megkeressék a választ, utána meg háborognak, mert 1-2 óra alatt nem érkezett válasz!
Illetve eddig sokszor olvastam hogy nincs 5G, fujjjj Pixel.
Az elmúlt napokban (a 4-5 különböző pixel topikban) meg állandóan azt olvasom, hogy itt a frissítés, de nem működik az 5G... majd kiderül, hogy nincs is a csomagjában![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Drakmusz
addikt
válasz tomboy0013 #95 üzenetére
Mindig elcsodálkozom azon, hogy valaki minek fektet energiát egy számára teljesen érdektelen dolog véleményezésébe....
Természetesen ez nem Pixel sajátosság, mindenre vonatkozik.
Na mindegy, nem vagyunk egyformák.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest