- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Az én értelmezésemben ennek (call over mobile network, amúgy is így működik) kellene lennie az alapértelmezettnek és csak akkor használja a wifit ha nincs térerő."
Téged kevéssé szeret a szolgáltatod!
A nagyon magas és nagyon alacsony népsűrűségű területeken A VoWIFI használatával csökkented a cég költségét.
Nem kell tornyokat húzni a lefedettség és az ellátottság növeléséhez.Kezdetben extra szolgáltatásnak képzelték, amiért pénzt kell kérni. Gyorsan jöttek rá, ez öntökön lövés. Ha a kedves ügyfél más cég infrastruktúráját használja, akkor költség csökkentve szolgáltatnak.
Sőt mi több. Ha Zambiából VoWIFI hívást bonyolít a kedves ügyfél, akkor Komoly percdíjat kérhetnek, de nem kell osztozni rajta egy Zambiai szolgáltatóval..
Zambia durva példa,. Svájc még durvább. Szúk 2 óra ott tartózkodás alatt elinterneteztem több mint 20 ezer forintot. Elfelejtettem kikapcsolni az adat roamingot. Szerencsére nem telefonáltam Svájcban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged