- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Az én értelmezésemben ennek (call over mobile network, amúgy is így működik) kellene lennie az alapértelmezettnek és csak akkor használja a wifit ha nincs térerő."
Téged kevéssé szeret a szolgáltatod!
A nagyon magas és nagyon alacsony népsűrűségű területeken A VoWIFI használatával csökkented a cég költségét.
Nem kell tornyokat húzni a lefedettség és az ellátottság növeléséhez.Kezdetben extra szolgáltatásnak képzelték, amiért pénzt kell kérni. Gyorsan jöttek rá, ez öntökön lövés. Ha a kedves ügyfél más cég infrastruktúráját használja, akkor költség csökkentve szolgáltatnak.
Sőt mi több. Ha Zambiából VoWIFI hívást bonyolít a kedves ügyfél, akkor Komoly percdíjat kérhetnek, de nem kell osztozni rajta egy Zambiai szolgáltatóval..
Zambia durva példa,. Svájc még durvább. Szúk 2 óra ott tartózkodás alatt elinterneteztem több mint 20 ezer forintot. Elfelejtettem kikapcsolni az adat roamingot. Szerencsére nem telefonáltam Svájcban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest