Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
-fájlt lehet átnevezni? nem
-mappát lehet létrehozni? nem (az album csak vészmegoldás)..ha mappát "húzol" bele, abból is csak a képeket tölti fel...mivel ugye mappát nem fogad be.
-név szerint rendezni? nem
-fájlméret szerint? nemNem a mosógépemtől várom el ezeket, hanem egy képekkel foglalkozó tárhelytől.
Tudom, hogy ezekre a google drive van kifejlesztve.
Csak azt nem értem, hogy ezeket miért nem lehet belevenni a google photosba is.Mondok jobbat...miért nem lehet a google drive olyan, hogy oda töltöm fel a képeket, videókat "korlátlan (de tömörített) minőségben?
Akkor nem kéne a photost fejleszteni, csak beállítani, hogy a drive-ba feltöltés legyen korlátlan.Attól, hogy korlátlan, miért kell ennyire "furának" lennie?
Én mondjuk úgy hívom, hogy fapados, aztán kinek mi.Ha visszaolvasol, nem is én hoztam fel a témát, hogy mi mindent nem lehet benne.
Persze használtam én is sokáig, backupnak tökéletes....lenne, ha megelégszünk a butított képekkel.
Ha meg nem, akkor kőkeményen fizetni kell.Inkább fizettem a microsoftnak.
Lehet azért is vagyok "mérges" a photosra, mert nem szeretek 15 különféle tárhelyet használni (de most muszáj), de a google drága lett volna...az ingyenessel meg nem megyek semmire a fentiek miatt és a RAW fájlok butítása miatt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest