- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Régi, htc desire hdról lementett térkép alkalmazást tettem fel az android 4.4.4et futtató cyanogenmod főzött romot futtató lg optimus 4x hd-mra, és tökéletesen működik az offline térkép lementése! Ha szeretnél offlinetérképet, írj bátran, segítek! (Root jog szügséges nagy valószínűséggel)
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Az új Google maps on nem lehet Utcanézetet csinálni ?
Például itt van ez a térkép : térkép
Nem birok a térképre utcanézetet tenni ?
köszi
-
qpidomx
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen már rá jöttem hogy nagyitgatok térképen és le lehet menteni szerencsére. Csak egyedül az a egy kérdés maradt h mikor majd offlineba használom térképet akkor helymeghatározás fog e mukodni?!
-
-
qpidomx
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt olvastam én is. De nekem nem Magyarországé kell..
-
-
qpidomx
tag
Üdv mindenkinek!
Úgy hallottam, lehet használni Google mapset offline. De csak térkép, és helymeghatározás működik úgy. Ez igaz? igen,hogyan kell beállítani? Úgy olvastam, tán wifivel be kell töltetni az adott országot/helyet, és az elmentődik. Így internet nélkül is lehet használni. Csak útvonaltervezés boltok stb nem mutatja. Nekem meg bőven elég lenne a az adott hely részletes útvonala, és hogy mutassa épp merre járok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest