Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Hali!A google helyelőzményeket (android) hol lehet megnézni?
Megvan, idővonal -
havri1
félisten
Tesztelgettem, de úgy látom, az ismerőseim közül senki nem nagyon használja..mert marha ritkák a frissítések..
Navigációval kapcsolatban nem jöttem még rá pár dologra :- Aktuális sebességet ki lehet rakni képernyőre? Vagy legalább egy figyelmeztetést, ha túllépem a sebesség határt?
- Ha a rétegekben bekapcsolom a forgalmat, akkor egy nézetet vált, és lehet látni, de navigációs nézetben eltűnik..ez normális?Köszönöm!
havri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Pár napja erősen ráálltam a google maps kiismerésére, de nem sikerült.
Amire nem jövök rá- Ha felveszek egy partnert, akkor a saját pozícióm mikor, és hogyan frissül, ergo a partnerem mikor, milyen módon tudja megnézni az aktuális pozícióm?
- A frissítés csak akkor megy, ha nálam aktív a gps, a net, és a térkép is fut? Vagy elég, ha csak net van, és a térkép meg az adott beállításokkal frissít folyamatosan?
Tehát ha csak a zsebemben van a telefon, akkor is követhető a pozíció? Vagy csak ha elindítom manuálisan a térképet is?
- Tegnap valahol sikerült olyat beállítanom, hogy a pozíciómat 15 percenként frissítse. Na most vagy ez miatt, vagy csak kiemelten sokat használtam ma a telefont, de hamar lemerült. Kerestem, de nem találtam ezt a beállítást..Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
Android - maps ver 6.2.0
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest