Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Hali! Tudtommal ha egyhelyben vagy nagyon ritkán frissül. Van hogy nekem 1 óra. De amint mozgásban vagyok 10-15 percenként minimum frissít. Azt vettem még észre, hogy ha sokáig nem használom a programot, akkor nem frissít helyzetet. (De persze ki is tudsz jelentkezni.) Illetve, ha mozgásban vagy és még nyomkodod is a telcsit (bármit, nem feltétlen Latitude), akkor szintúgy frissül.
Engem meg olyan progi vagy plugin szerüség érdekelne, hogy van-e valami Latitude közösség? Szerintem tök nagy dolog lenne, ha a térképen látnám, hogy hány ember van aki használja ezt az alkalmazást. Akár egy mellettem álló ember a megállóban. De sajnos nem találtam ilyen funkciót még.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest