Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- 3D nyomtatás
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
oké ezt vágom. De mint írtam mikor ott voltam, akkor végig tudtam menni virtuálisan az utcákon. Szegedről viszont nem tudom ezt megoldani. Jövő héten megyek ki majd megnézem, és megírom. Másik német várost be tudok járni...Vagy olyan hülye vagyok rosszul emlékszem....

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PH! Darts
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest