Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Rosszul emlékeztem..
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból. -
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
oké ezt vágom. De mint írtam mikor ott voltam, akkor végig tudtam menni virtuálisan az utcákon. Szegedről viszont nem tudom ezt megoldani. Jövő héten megyek ki majd megnézem, és megírom. Másik német várost be tudok járni...Vagy olyan hülye vagyok rosszul emlékszem....

-
csoszogi
tag
Hali
Lenne egy fura kérdésem a Google térképpel kapcsolatban. Ha Szegedre keresek rá a térképfunkcióval, sárga emberke a jobb alsó sarokban, bekékül az út, ráhúzom és feljön az utcakép meg minden. Meg akartam ma nézni egy osztrák várost, emberke ott, de nem tudom az útra húzni. Ugyanez volt egy német várossal is(Freiburg), pedig mikor ott voltam akkor minden ment simán. Ha meg Szegedről nézem, akkor meg semmi. Csak utcaképek. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból.