- Projektor topic
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm_guesswho
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küszködöm, hogy a cégnél egy nagy közös drive-ot használunk, amit megosztottak minden taggal. Ez eddig tök jó, mert mindenki, bárhol elérheti és módosíthatja a dolgokat. De a probléma ott kezdődik, hogy amit én módosítok vagy én mentek le azt nem a közös, nagy tárhelyből vonja le, hanem a saját, privát google accountomból. Tehát jelen pillanatban 12 giga adat van lefoglalva a drive-omon és 2 giga levél a gmailben. Ebben pedig az a szomorú, hogy naponta kell törölnöm a leveleimet, hogy ne teljen meg a tárhelyem. Tudom, hogy ezt nem fogom tudni húzni a végtelenségig és nem is szeretnék tárhelyet bővíteni, mert azt is tudom, hogy az a 12 giga adat totál feleslegesen van ráterhelve az én fiókomra.
Valaki tudja, hogy mivel lehetne orvosolni ezt a problémát?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest