Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm_guesswho
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küszködöm, hogy a cégnél egy nagy közös drive-ot használunk, amit megosztottak minden taggal. Ez eddig tök jó, mert mindenki, bárhol elérheti és módosíthatja a dolgokat. De a probléma ott kezdődik, hogy amit én módosítok vagy én mentek le azt nem a közös, nagy tárhelyből vonja le, hanem a saját, privát google accountomból. Tehát jelen pillanatban 12 giga adat van lefoglalva a drive-omon és 2 giga levél a gmailben. Ebben pedig az a szomorú, hogy naponta kell törölnöm a leveleimet, hogy ne teljen meg a tárhelyem. Tudom, hogy ezt nem fogom tudni húzni a végtelenségig és nem is szeretnék tárhelyet bővíteni, mert azt is tudom, hogy az a 12 giga adat totál feleslegesen van ráterhelve az én fiókomra.
Valaki tudja, hogy mivel lehetne orvosolni ezt a problémát?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs