-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy chromecast audiót. A problémám vele az, hogy a 2,4Ghz-es illetve az 5 GHz-es wifire nem akar csatlakozni, hibát jelez ki. MAC adress szűrésen hozzáadtam a whitelisthez az eszköz által megadottat illetve a rejtett ssd-ket is láthatóvá tettem.
Ennek kapcsán a 2.4 GHz-es wifire már csatlakozik is, de az 5 Ghz-esre továbbra sem. Az 5Ghz-es hálózatot látja egyébként.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Nekem a fő dilemmám az az, hogy vajon a benne lévő DAC milyen lehet. A wifi információátvitele egyértelműen jobb a BT-nál, de ez önmagában még nem garantál jobb hangminőséget sajnos (bár jókat olvasok róla).
A philipsnek tényleg jó hangja van egy denon - tannoy klasszikus stereo rendszeren megszólaltatva (még sbc kapcsolaton is), de ezt a chromecast audiot csak akkor venném meg, ha tuti jobb hangja van és nem kell ezoterikusnak lennem, hogy halljam a különbséget
Elsősorban telefonról menne, ott a tidal app elvileg támogatott alapból.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
A chromecast audio vásárlásán gondolkozom. Jelenleg egy Philips bluetooth adaptert használok zene hallgatáshoz. Ez elég jó, tényleg nagyon jó hangja van. de most már egyik eszközöm sem támogatja az apt-x szabványt (a telefonom aac és ldac, a laptop meg talán sbc), ezért gondoltam a frissítésre.
Hangminőségre milyen az audio? tesztekben jókat olvastam róka, de ha valakinek van személyes tapasztalata, azt megköszönném.
Illetve akkor megy róla a Tidal, de kérdés számomra, hogy a telefonról és a laptopról a zenelejátszón keresztül is le lehet rajta zenét játszani? Esetleg filmnézéskor ki lehet rá küldeni az audiót?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...