Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy chromecast audiót. A problémám vele az, hogy a 2,4Ghz-es illetve az 5 GHz-es wifire nem akar csatlakozni, hibát jelez ki. MAC adress szűrésen hozzáadtam a whitelisthez az eszköz által megadottat illetve a rejtett ssd-ket is láthatóvá tettem.
Ennek kapcsán a 2.4 GHz-es wifire már csatlakozik is, de az 5 Ghz-esre továbbra sem. Az 5Ghz-es hálózatot látja egyébként.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?
-
stellaz
veterán
Nekem a fő dilemmám az az, hogy vajon a benne lévő DAC milyen lehet. A wifi információátvitele egyértelműen jobb a BT-nál, de ez önmagában még nem garantál jobb hangminőséget sajnos (bár jókat olvasok róla).
A philipsnek tényleg jó hangja van egy denon - tannoy klasszikus stereo rendszeren megszólaltatva (még sbc kapcsolaton is), de ezt a chromecast audiot csak akkor venném meg, ha tuti jobb hangja van és nem kell ezoterikusnak lennem, hogy halljam a különbséget
Elsősorban telefonról menne, ott a tidal app elvileg támogatott alapból.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
A chromecast audio vásárlásán gondolkozom. Jelenleg egy Philips bluetooth adaptert használok zene hallgatáshoz. Ez elég jó, tényleg nagyon jó hangja van. de most már egyik eszközöm sem támogatja az apt-x szabványt (a telefonom aac és ldac, a laptop meg talán sbc), ezért gondoltam a frissítésre.
Hangminőségre milyen az audio? tesztekben jókat olvastam róka, de ha valakinek van személyes tapasztalata, azt megköszönném.
Illetve akkor megy róla a Tidal, de kérdés számomra, hogy a telefonról és a laptopról a zenelejátszón keresztül is le lehet rajta zenét játszani? Esetleg filmnézéskor ki lehet rá küldeni az audiót?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest