Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem megjelenik isten tudja mióta.
-
Bubaaa
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Androidon nem tudom, IOS en ha hosszan nyomom akkor, tudom törölni, megosztani, linket másolni, inkognitó módban megnyitni, vagy új lapon megnyitni.
-
Bubaaa
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Winen föléviszed az egér mutatót,és megjelenik a három pötty. Ott eltávolítást tudod választani.
-
Bubaaa
senior tag
Srácok,olyan problémám van,hogy böngészgetés közben ha nyomom a visszanyilat,nem akar reagálni rá. van hogy 5x-6x meg kell nyomni,hogy visszamenjen az előző oldalra. Elösször azt hittem az áruházak oldalaival van a gond (möbelix,mömax,jysk,ikea) de ma kipróbáltam az edge nem csinálja,tehát ott normálisan működik. Tud erre valaki valami megoldást? Illetve más is tapasztalt már ilyet?
-
Bubaaa
senior tag
Baromira idegesít az hogy PC-n be vagyok jelentkezve a böngészőbe,a szinkronizálás miatt,és ezáltal a gmailbe is. Régebben ez külön volt. Van erre valami trükk,hogy a gmailba külön be kelljen jelentkezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest