Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oryctolagus
tag
válasz
vigyori78
üzenetére
Sikerült egy számomra tetszetősebb megoldást kivitelezni.
Minden könyvjelzőmet és mappát áthelyeztem a további könyvjelzőkbe.
A sávból eltűnt minden könyvjelző, a jobb oldalon pedig megjelent egy mappa(További könyvjelzők) amiből egy kattintással megnyithatóak.
Mivel a könyvjelzősávban nem maradt könyvjelző kiírta hogy importáljak stb. egy hosszabb szöveget.
Ez sem tetszett, ezért elhelyeztem google.com könyvjelezőt a sávban így elég csinos lett és még hasznos is. -
Oryctolagus
tag
Üdv!
Újonc Chrome használó vagyok, tegnap telepítettem.
Foxot használtam, ezért az első kérdésem az lenne, hogy melyik könyvjelzőgomb kiegészítőt érdemes felrakni, vagy ha lehet valahogy előcsalni egyet Chromeból.Ez már nem működik, vagy csak nálam nem -> --bookmark-menu. (Összefoglalóból.)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest