Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Egyik napról a másikra az összes chrome könyvjelzőm eltűnt. Be vagyok jelentkezve a google fiókommal, a szinkronizálás is aktív, mégsem látok semmit. Hogy tudnám visszahozni őket?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Munkahelyet váltok és a mostani gépemről szeretnék eltávolítani MINDEN személyes adatot a Chrome-ból.
Mit kell tennem?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Hogy tudok törölni a munkahelyemen lévő gépre telepített Chrome-ból minden személyes adatot (felhasználók, könyvjelzők, kedvencek, előzmények, minden)? Csak arról a gépről, mivel otthon is azt látom, nehogy onnan is eltűnjön.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
A Chomre által mentett és javaslatként felajánlott email címeket hogy lehet törölni? Pl. ilyen esetben:

Kettőt is felajánl rögtön, persze kisatíroztam őket a képről.
-
kutga
félisten
Csak nálam változott meg valami a Chrome-ban? Olyan mintha más lenne a betűtípus vagy mint amikor bekapcsolom a Cleartype-ot winen belül (ami nincs bekapcsolva).
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Hogy tudok a chrome-ban legkönnyebben blokkolni egy oldalt?
Például azt szeretném ha valaki beírja mondjuk az vicclap.hu-t a böngészőbe, ne tudja megnyitni (csak egy példa, de több ilyen oldal is lenne).
Még egy dolog, Adblockot használok flash szűrésre, lehet hozzá kivételeket adni? Pl. youtube videót nem kell megfognia.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Most ugrottam bele a Chrome világába és érdeklődnék milyen hasznos kiegészítőket érdemes feltelepíteni hozzá?
Eddig Adblockot és Send from Gmail van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)