Hirdetés
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
A mai nap teljesen elhullott a chrome-om. Tegnap este tökéletesen működött még, viszont ma már elindításnál crashel, nem tölt be semmit, se beállításokat, se bővítményeket nem tudom megnézni mert egy üres lapot dob fel. Semmi bővítményt nem használtam hozzá. Kiléptem a profilomból úgyse tölt be. Lementettem mindent csináltam egy friss telepítést, de ugyanúgy ahogy megnyitom még az alapértelmezett google oldalt se tölti be hanem crashel. Valakinek van ötlete mi lehet ez? A gépen nincs vírus, egyéb malware stb. Olvastam , visszább, hogy volt ilyen probléma kasperky-vel, én free avg-t használok, kilőttem de semmi hatása nem volt.
-
Rison77
senior tag
Üdv, van egy olyan problémám, hogy Chrome böngészővel nem akar működni a https kapcsolat , mindig hibaüzenetet dob. Jelenleg valami zavarja a(z) xy webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot.
Próbálja meg újratölteni az oldalt néhány perc múlva, vagy miután másik hálózatra váltott. Ha mostanában új Wi-Fi hálózathoz csatlakozott, az újratöltés előtt fejezze be a bejelentkezést.
A hálózaton Chrome böngészővel mindegyik gépnél ezt a hibát dobja fel, viszont ha firefox-al nyitom meg ott betölti rendesen.
Router, modem restart megvolt, új ip-vel is ez a probléma.
Van valakinek ötlete mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest